Westenholterun

Zwolle – Dit jaar organiseren de Warmlopers, na een pauze van 2 jaar, weer de Bas Autowas – Westenholterun! Op vrijdagavond 24 juni 2022 gaan ze weer van start met de KidsRun, de 4 Engelse Mijlen en de 10 kilometer.

Het inschrijfgeld voor de Bas Autowas – Westenholterun 2022 komt ten goede aan doelen van de Warmlopers: Inloophuis de Bres en Youth for Christ Zwolle. We hopen dat je deze doelen net als ons een Warm hart toedraagt.

Goede doelen run

Het inschrijfgeld van deze run gaat volledig naar de twee goede doelen, waarvoor de Warmlopers zich in 2022 inzetten. Deze doelen zijn:

Inloophuis De Bres: is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor een brede doelgroep. Vaak mensen die het moeilijk vinden sociaal en maatschappelijk aansluiting te vinden om zeer uiteenlopende redenen. Het kan gaan om mensen die hun huis niet als thuis ervaren of eenzaam zijn, of mensen die tijdelijk dakloos zijn en in de nachtopvang of op straat verblijven, mensen met verslavings- dan wel psychische problemen. De Bres is er voor ontmoeting en verbinding, iedereen is welkom voor een kop koffie, een praatje of spelletje. Of helemaal niks, gewoon even bijkomen mag ook.

Youth for Christ Zwolle: Hard gaan voor jongeren! Het is geweldig, dat Youth for Christ dit samen met De Warmlopers mag doen.

Achter de voordeuren in Zwolle, daar waar de buurt het niet ziet, daar ontmoeten onze vrijwilligers en werkers vele jongeren. Jongeren waar geregeld aan voorbij gegaan wordt: Letterlijk tijdens het hardlopen of figuurlijk wanneer zij, weggelopen voor hun problemen, hangen op straat zonder iemand die naar hen omkijkt. Daar waar die jongeren zijn,zoeken wij hen op, helpen hen groeien en bieden hen hoop.

Warmlopers

Warmlopers is een beweging die wekelijks samen hardloopt. Sinds het ontstaan in 2007 loopt de groep elk jaar de halve marathon van Zwolle. In 2019 liepen er meer dan 80 Warmlopers mee. Wat Warmlopers samenbindt is het plezier en de passie voor hardlopen en mensen helpen die het veel minder getroffen hebben. In de afgelopen jaren is bijna 300.000 euro bij elkaar gelopen voor diverse goede doelen.

Onderdelen Westenholte Run

Onderdeel Starttijd Voorinschrijving Na-inschrijving
Kidsrun 800 m (6 t/m 9 jaar) 18.30 uur € 5,00 € 7,50
Kidsrun 800 m (10 t/m 12 jaar) 18.40 uur € 5,00 € 7,50
4EM 19.20 uur € 10,00 € 12,50
10 km 19.30 uur € 10,00 € 12,50

Start en finish bij Sportpark de Weidesteen, Stinsweg 15 Zwolle (Westenholte)
Kom zoveel mogelijk met de fiets. Als je met de auto komt is parkeren gratis. Kleed- en douchegelegenheid zijn aanwezig.

Voorinschrijven kan tot en met 19 juni 2022 via www.inschrijven.nl

Na-inschrijven mogelijk op sportpark “de Weidesteen” tot 30 minuten voor de start

The event is finished.

Back to top button