Werken bij Doomijn Kinderopvang start met Expeditie Doomijn

Zwolle – Op 13 mei organiseert Doomijn Kinderopvang Expeditie Doomijn voor sollicitanten die willen werken bij de kinderopvanglocaties van Doomijn in regio Zwolle. Tijdens deze interactieve ochtend maken sollicitanten op ludieke wijze kennis met Doomijn als werkgever.

Solliciteren door zelf te ervaren, dat is het idee van Expeditie Doomijn. Het standaard sollicitatiegesprek maakt plaats voor een interactief programma. “Bij Doomijn zeggen we: stap in de kinderwereld. Ouders, kinderen én medewerkers”, legt Nathalie van der Sluis, hr-adviseur bij Doomijn, uit. “Daarom nodigen we sollicitanten uit op één van onze locaties in Zwolle. Ze volgen een creatieve workshop over werken bij Doomijn en bespreken verschillende casussen met elkaar. We leren van en met elkaar. Dat is werken bij Doomijn. Dat kunnen we sollicitanten vertellen, maar dat kunnen ze veel beter zelf ervaren!”

Geïnteresseerden kunnen vóór 9 mei solliciteren via www.doomijn.nl/expeditiedoomijn. Expeditie Doomijn vindt plaats op vrijdagochtend 13 mei op de locatie van Doomijn aan de Rijnlaan 200 in Zwolle.

The event is finished.

Back to top button