Vrouwendag ‘Wat straal je?!’ op 25 maart in Wapenveld

Zwolle – Op zaterdag 25 maart houden de christelijke vrouwencoaches Eline Bijzet (Kleurfactor) en Hanneke sterk (Sterk in coaching) een vrouwendag in Wapenveld. Thema is: ‘Wat straal je?!’ Het programma is van 10:00 tot 15:30 uur. Het bestaat uit een inspirerende bezinning, een wandelcoachsessie, een heerlijke lunch en de creatieve
workshop ‘Mijn kleurrijke kracht’ (visionboard maken).

“Wij willen vrouwen bewust maken van hun unieke talenten en eigenschappen. En hoe ze daarmee Gods licht kunnen uitstralen en kleur kunnen geven aan de wereld om hun heen”, vertelt Eline. Eline en Hanneke organiseren de vrouwendag samen met Lume, een beweging van licht voor en door vrouwen over de hele wereld. De missie van Lume is: Geloof delen, wereldwijd.

Verlangen om licht te zijn

Tijdens de wandeling duik je samen met Hanneke de Bijbel in en ontdek je meer over jouw talenten, hoe deze tot bloei kunnen komen en hoe je ze voor God kan gebruiken. Tijdens de workshop creëer je bewust een moment voor jezelf en ga je op een creatieve manier aan de slag met jouw verlangen om licht te zijn op een manier die bij jou past. Ook ga je op zoek naar de kleur die jij verbindt aan jouw krachtige, unieke zelf: de versie van jou zoals God ‘m bedoelde.

Steun kwetsbare vrouwen in Mali

Eline en Hanneke deze dag belangeloos, vanuit het verlangen om vrouwen in hun kracht te zetten. Daarom is ruim de helft van de opbrengst van de vrouwendag bestemd voor hulp aan vrouwen in Mali (Afrika) die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en huiselijk geweld – een project van Lume. Deelname aan de vrouwendag kost €49,95 inclusief koffie, thee, een heerlijke lunch en alle materialen.

Aanmelden

Meer informatie over deze dag en het programma vind je op:
https://wijzijnlume.nl/vrouwendag. Koop hier ook je tickets. Wees er snel bij; er is maar plek
voor 15 vrouwen! Locatie van deze dag is: Kanaaldijk 64 in Wapenveld (vlakbij Zwolle).
Marlinde Zwaan stelde deze ruimte belangeloos beschikbaar.

The event is finished.

Back to top button