Foto: IVN

Datum

jan 08 2024

Tijd

14:30 - 16:30

Voor alle rangers in dop: JeugdNatuurClub Sallandse Heuvelrug

Voor alle nieuwsgierige kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud die graag buiten zijn en zich verwonderen over de natuur is er de JeugdNatuurClub Sallandse Heuvelrug. Elke maand op woensdagmiddag van 14.30 uur tot 16.30 uur vindt er een bijeenkomst plaats.

Kinderen gaan speuren naar diersporen, waterbeestjes vangen en ontdekken het échte verhaal achter het ontstaan van de Sallandse Heuvelrug. De activiteiten zijn altijd leuk, actief én leerzaam! Kinderen kunnen zich verwonderen over de kleine en grote dingen van de natuur en de rijkdom ervaren.

De eerst volgende bijeenkomst is 8 november 2023. Voor opgave of meer informatie kan contact worden opgenomen met Tina Rozendal t.rozendal@ivn.nl. De activiteiten vinden plaats op verschillende locaties in het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal.

Deelname aan één activiteit kost € 3,50; bij aanvang van de activiteit kan er contant worden betaald. Tevens is het mogelijk om een strippenkaart af te nemen. Kleding die vies mag worden en laarzen of waterdichte schoenen worden aanbevolen. De begeleiders zorgen voor drinken en iets lekkers in de pauze.

Het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal coördineert de JeugdNatuurClub en levert een financiële bijdrage. Verschillende organisaties (Natuurmonumenten, Natuurmuseum Holterberg, Sterrenwacht Hellendoorn, IVN Hellendoorn-Nijverdal en Staatsbosbeheer) verzorgen om de beurt een programma. Kom, leer en verwonder over de geheimen van de natuur!

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Back to top button