Veelzijdige artiest Spinvis brengt bonte Caleidoscoop naar Hedon

Op donderdag 6 oktober geeft de veelzijdige artiest Spinvis een optreden in Hedon. Erik de Jong alias Spinvis is een iconische artiest die vijf Nederpop Klassiekers afleverde, tal van tournees ondernam en werk creëerde voor orkesten, moderne-dansgezelschappen, tv-series, koren en speelfilms.

De kaartverkoop voor het optreden op 6 oktober is van start gegaan via de website van Hedon: www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Nooit hetzelfde

Een blik in de Caleidoscoop van Spinvis is nooit hetzelfde. En toch weet je meteen met wie je van doen hebt. In het zweet van de festivalweide, de duisternis van de club, het pluche van het theater of de weerklank van je eigen vensterbank: zijn muziek brengt iedereen die ervoor open staat samen in hetzelfde gemoed. Een tikje melancholiek, maar hoopvol, vrij en met de blik vooruit.

Erik de Jong alias Spinvis is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als Dagen Van Gras, Dagen Van Stro (2005), Tot Ziens, Justine Keller (2011) en Trein Vuur Dageraad (2017).

Ook zijn nummer 1-album 7.6.9.6. uit 2020 haalde ogenschijnlijk moeiteloos alle jaarlijstjes. Verwacht een doorsnede van zijn repertoire met uiteraard de hits: Kom Terug, Bagagedrager, Ik Wil Alleen Maar Zwemmen.

—————————————————————————————————————
SPINVIS
HEDON & ZWOLSE THEATERS PRESENTEREN

Locatie: Hedon, Grote Zaal
Wanneer: Donderdag 6 oktober
Aanvang: 21:00 uur
Entree: € 28,50
Kaartverkoop: www.hedon-zwolle.nl

The event is finished.

TikTok

This section requries the TikTok Plugin, You can install it from the Theme settings menu > Install Plugins.
Back to top button