Twente Plat: Lekker lachen om Twentse humor

Decennialang genoot het Oost- Nederlandse publiek van de jaarlijkse tournee`s van het humorgezelschap Twente Plat. Met hun “ Twentse humor op z`n best” stond de groep garant voor een heerlijke onbezorgde avond uit waar het publiek graag kwam genieten. Maar ook hier gooide de komst van de corona crisis danig roet in het eten.

Gelukkig lijkt het leed nu geleden en vol overgave heeft Twente Plat zich gestort op het schrijven en ontwikkelen van een heerlijke nieuwe show, waarmee vanaf begin Oktober kris kras langs de Oost- Nederlandse schouwburgen en theaters wordt getoerd. De nieuwe voorstelling is het 45ste programma, dat Twente Plat voor het voetlicht brengt.

De moeite waard

Het gezelschap heeft niets verloren van de energie, de power en de magie die een bezoek aan een avondje Twente Plat zo de moeite waard maakt. Want ook in het nieuwe seizoen is de echte, onvervalste twentse humor het hoofdingredient, waarmee de twentse cabaretiers in de weer gaan. Prachtige anekdotes, doldwaze situaties en dolkomische typetjes wisselen elkaar af in een heerlijke mix van humor en gein, waar de lachspieren
zwaar op de proef worden gesteld.

En natuurlijk sluit Twente Plat ook dit seizoen af met het succesduo Aaltje en Trijntje, twee al op leeftijd zijnde
hartsvriendinnen , die uit de school klappen over hun belevenissen in het Twente van vroeger en nu. Heerlijke, herkenbare situaties maken de optredens van de dames tot een absoluut hoogtepunt in het dialectrepertoire.

Ook houden de Twente Plat spelers het niet alleen bij de humor. De aanstekelijke twentse liedjes

Vrijdag 21 oktober is het nieuwe theaterspektakel van Twente Plat te gast in Schouwburg Odeon, Blijmarkt 25, Zwolle, telefoon 0900 1435.

De entreekaarten zijn nu al in voorverkoop verkrijgbaar bij de theaterkassa.

Voor meer informatie: www.twenteplat.com.

The event is finished.

Back to top button