Tweedehands kleding shoppen tijdens Klerenzooi kersteditie in Hedon

Op 18 december 2022 organiseren KLERENZOOI en Buro Ruis een closet sale in Hedon, Zwolle. Na vier geslaagde zomerse edities op het Rodetorenplein wordt het tijd voor een winterse editie. De laatste editie van dit jaar, niet om het af te leren, maar om bezoekers de kans te geven om tweedehands een (kerst)outfit te scoren.

Inspirerend

Waar KLERENZOOI zich inzet om zoveel mogelijk consumenten te inspireren om kleding een tweede kans te geven, houdt Buro Ruis zich dagelijks bezig met het organiseren van evenementen voor studenten. Naast het houden van activiteiten helpen ze de studenten ook graag een handje. Zo willen ze, o.a. voor studenten met een beperkter budget, de mogelijkheid bieden om betaalbare (tweedehands) kleding aan te schaffen. Hier sluit KLERENZOOI nauwloos bij aan. Door de krachten te bundelen met KLERENZOOI ontstaat er dit keer opnieuw een groots evenement in Hedon, hét poppodium van Zwolle.

Creativiteit

KLERENZOOI wilt creativiteit, innovatie en commercie met elkaar te verbinden en stimuleert de duurzame ontwikkelingen in de vervuilende textielindustrie. Kortom: een middag in het teken van duurzaamheid. Dit keer wordt het weer groots aangepakt met ongeveer 50 kramen, gezellige muziek en de gelegenheid om wat te eten en drinken. De horeca wordt verzorgd door lokale ondernemers. Aan het einde van de tweedehands kledingmarkt wordt de kleding ingezameld door Stichting Kringloop Zwolle. Hierdoor krijgt de onverkochte kleding een nieuwe duurzame bestemming.

Toegang tot het evenement is gratis en er is parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Iedereen is welkom tijdens KLERENZOOI en de organisatie streeft naar diversiteit. En hoe meer bewuste mensen, hoe beter.

Wanneer? 📅

Zondag 18 December 2022 – 13:00 PM – 17:00 PM

Waar? 📍

Hedon, Burgemeester Drijbersingel 7

Bezoeken? 🎟️

Toegang is gratis

Instagram: @klerenzooizwolle

Facebook: Klerenzooi Zwolle

The event is finished.

Back to top button