De eerste wedstrijden Foto: Passie4sports

Datum

sep 03 - 10 2023
Expired!

Tweede Passie4Sports Padel Open toernooi deze week bij TVZ 750

Na het succesvolle eerste Passie4Sports Padel Open toernooi van vorig jaar is deze week het tennis- en padelcomplex ’t Zwartewater weer het toneel van mooie padelwedstrijden. Van zondag 3 tot en met 10 september wordt namelijk het tweede Passie4Sports Padel Open gehouden, mede dankzij de ondersteuning van hoofdsponsor Passie4Sports en enkele co-sponsors.

Het is alweer het derde padeltoernooi dat TVZ 750 dit jaar organiseert. Eerder werden de kwalificaties en het eindtoernooi van de Overijsselse padelkampioenschappen bij TVZ 750 gehouden. En ook in juni organiseerde de tennis- en padelvereniging een padeltoernooi. In de tussentijd zijn de leden van de vereniging akkoord gegaan met de bouw van nog eens 2 padelbanen, die als alle vergunningen zijn afgegeven later dit jaar worden gebouwd.

Bijzonder aan het Passie4Sports Padel Open is dat er niet meer in gecombineerde sterktecategorieën wordt gespeeld. “Waar je vorig jaar kon meedoen in bijvoorbeeld de 4/5, is dat nu in apart in categorie 4 of 5”, legt TVZ’er en toernooicommissielid Bas Stolte uit. “We beginnen dit jaar ook al op zondag 3 september, want de aanmeldingen stroomden al snel binnen. Het toernooi was dan ook in een mum van tijd vol.”

Trotse sponsor

Ook dit jaar is Passie4Sports de trotse sponsor van dit TVZ 750-padeltoernooi. Vorig jaar sponsorde deze Zwolse kledingleverancier het toernooi voor de eerste keer, en dat smaakte naar meer, vertelt hoofdsponsor Pascal Frederiks. “Het eerste Passie4Sports -toernooi vond ik fantastisch. Tijdens en na het toernooi heb ik heel veel leuke reacties gekregen. We hebben ook een actie met shirts gedaan en die verliep boven verwachting erg goed.”

Zelf padelde Frederiks ook mee op het toernooi, en dat was zeker niet voor het laatst. “Padel is echt verslavend, ik probeer 2 keer per week te spelen, maar dat lukt helaas niet altijd. Toen ik weer gevraagd werd om hoofdsponsor te worden, zei ik meteen ja. Ik vind het fantastisch om mijn naam te koppelen aan zo’n mooi, groot en goed georganiseerd padeltoernooi. En met de tropische temperaturen in het vooruitzicht deze week, zal deze editie ongetwijfeld weer helemaal slagen.”

Finales

Na de poulewedstrijden deze week vinden komend weekend in alle sterktecategorieën de finales plaats: van de 9 tot aan de 1/2/3. En dat brengt op elk niveau spannende wedstrijden met zich mee. Op zaterdagavond 9 september wordt met hulp van DJ Daan een heerlijke feestavond gehouden met verloting. Wees welkom om te kijken en mee te doen aan de feestavond.

 

The event is finished.

Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren