Zeldzaam mooi markt Zwolle

Locatie

Park de Wezenlanden
Zwolle

Datum

jul 10 2022
Expired!

Tijd

11:00 - 18:00

Tweede editie van Zeldzaam Mooi Markt

Zwolle – Tijdens de tweede editie van de Zeldzaam Mooi Markt in samenwerking met De Smaak van Zwolle kan je genieten van een ontspannen sfeer met muziek met Oscar Draait Plaatjes en de Akoestische Sfeermakers. Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop. De Akoestische Sfeermakers zorgen voor de muzikale omlijsting, waar nostalgie en sfeer met authentieke en historische-brocante rekwisieten samen komen Dubbel genieten dus!

Voor ieder wat wils

Je kunt gaan picknicken in het park met lekkere, pure en (h)eerlijke producten van de ruim 20 bijzondere foodtrucks en foodkramen. En je kunt een bezoekje brengen aan een wel heel bijzondere markt, de Zeldzaam Mooi Markt met unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van veelal lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Er is voor ieder wat wils. Van sieraden, illustraties, kunst, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijke lekkernijen, kleding en nog veel meer. Ook zijn er verschillende workshops en demonstraties van deelnemers.

Bellenblaas kunstenaar Frans van de Kamp geeft tijdens de Zeldzaam Mooi Markt mega zeepbellen demonstraties voor jong en oud.

De markt is 10 juli 2022  van 11:00 tot 18:00 in Park de Wezenlanden Zwolle.

 

The event is finished.

Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren