Twistvlietpark gehouden

Locatie

Stadshagen
Zwolle

Datum

jun 25 2022
Expired!

Symphonia Stadshagen

Symphonia Stadshagen is een nieuw muziekevenement in de zwolse wijk Stadshagen. Kom op zaterdag 25 Juli 2022 langs voor een avond waar klassieke muziek en pop samenkomen en buren elkaar vlak voor de zomervakantie kunnen ontmoeten.

Op en aan het water van het Twistvlietpark

De plannen zijn om het concert plaats te laten vinden aan het water van het Twistvlietpark. Op de kade, in het park of in een bootje voor het podium kun je als bezoeker van de muziek genieten. Het wordt een sfeervolle avond, voorzien van allerlei mogelijkheden om te genieten met een hapje en drankje. Een plek om je lekker te voelen, te ontspannen en elkaar vlak voordat de officiële zomervakantie start nog te ontmoeten.

Artiesten

Tijdens het concert treden bekende en onbekende artiesten uit de wijk of regio Zwolle op. Zij worden begeleid door Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel uit Zwolle. Welke artiesten exact zullen optreden maken ze op een later moment bekend. Houd de website dus in de gaten!

Voor en door wijkbewoners

Niet alleen het team achter Symphonica Stadshagen, maar ook de partners en sponsoren komen uit Stadshagen of uit de regio Zwolle. Bovendien kun je als buurtbewoner meehelpen door je aan te melden als vrijwilliger of door een korte online vragenlijst in te vullen. Symphonica Stadshagen is van én voor de wijk!

Over Tresore Producties

Tresore Producties produceert theaterproducties en culturele evenementen met pit! En altijd gericht op inhoud en kwaliteit. Bastiaan Roeters is producent en initiatiefnemer van Symphonica Stadshagen, één van de nieuwe projecten van Tresore Producties. Lees meer over Tresore Producties.

The event is finished.

Back to top button