Foto: Tussenland

Datum

mei 26 - 28 2023
Expired!

Publiek mag zelf optreden op Festival Tussenland 26, 27 en 28 mei

Zwolle – Een oude Keltische traditie herleeft. Drie avonden lang mag het publiek zelf een verhaal komen vertellen, een lied komen spelen of zingen, op Festival Tussenland van 26 tot en met 28 mei. De Ceilidh (spreek uit: Keejlie) is een oud-Ierse en -Schotse traditie. Gezelschap, een mooi verhaal of lied, en aandachtig publiek, meer is niet nodig voor een heerlijke avond. De avonden worden begeleid door vertellers Eric Borrias en Willemijn Hordijk. Zowel vertellend als luisterend publiek is van harte welkom! Festival Tussenland is gratis toegankelijk. Meer informatie over de Ceilidh.

Op Festival Tussenland op een rustig plekje, is een strobalentheatertje gebouwd, speciaal voor deze gelegenheid. Heb je nog nooit een verhaal verteld? Dan is dit de perfecte gelegenheid om er één te laten horen. Dat kan een oude overlevering zijn, een verhaal uit het leven gegrepen, een bijzondere gebeurtenis of een zelf gemaakt verhaal. Of een gedicht. Een lied mag ook. Een Ceilidh is een soort open podium. Hieronder staan de begin- en eindtijden. Je kunt echter bij een Ceilidh ook na aanvang nog binnen komen lopen, of eerder weggaan.
Vrijdagavond wordt de Ceilidh geleid door verhalenverteller Eric Borrias, zaterdag en zondag wordt de Ceilidh geleid door theatermaker en verteller Willemijn Hordijk. Opgave is niet nodig. Je kunt gewoon komen als je wilt luisteren of vertellen/zingen/spelen.

Wat is Festival Tussenland

Festival Tussenland is een oergezellig, intiem, driedaags evenement in het Ter Pelkwijkpark Zwolle, met storytelling, circustheater en straattheater en rootsmuziek. Het festival is vrij toegankelijk. Men vraagt het publiek om een bijdrage naar draagkracht.

Ceilidh data & tijden

Vrijdag 26 mei en zaterdag 27 mei 21.30 uur tot 22.45 uur
Zondag 28 mei 21.45 tot 22.45 uur.

The event is finished.

Back to top button
Altijd direct op de hoogte van het spraakmakende en laatste nieuws uit Zwolle? Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Ja prima! Nee