Datum

jul 01 2022
Expired!

Tijd

15:00 - 20:00

Primeur: eerste fondsenfestival in Overijssel

Zwolle – Er zijn veel mensen met goede ideeën en er zijn organisaties die hen willen steunen, maar ze weten vaak niet van elkaars bestaan. Het doel van het FondsenFestival in Overijssel is dat fondsen en initiatiefnemers elkaar vinden. Het festival vindt plaats op vrijdag 1 juli 2022 in Dalfsen.

Stichting Natuurboerderij Balkinn komt ook naar het festival. Loes van der Veen werkt bij Balkinn en ziet het festival als een mooie kans. ‘Wij zijn een stichting met veel vrijwilligers maar staan wel voor een financiële uitdaging en hopen door het festival in contact te komen met fondsen die ons kunnen ondersteunen. Er zijn veel potjes maar wij weten niet precies wat er allemaal mogelijk is. We hopen dat het festival ons daarbij kan helpen.’

‘Grote, professionele organisaties weten ons wel te vinden’, zegt Brigitte Coté van VSBfonds, één van de organisatoren. ‘Maar de kleinere, lokale initiatieven zien wij minder vaak en wij kennen ze natuurlijk ook niet. Daarom hoop ik op dit festival in contact te komen met deze initiatiefnemers, zodat wij ze kunnen ondersteunen en laten zien wat de mogelijkheden zijn.’

Workshops

Behalve het leggen van contacten met speeddates kunnen bezoekers ook meerdere workshops volgen van crowfunding tot de communicatie rondom je project. Klik hier voor het complete programma en om je aan te melden.

Trefkoele

Het FondsenFestival in Overijssel wordt georganiseerd door het VSBfonds, Oranje Fonds, SamenSpeelFonds, Twents Noabers Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en Stimuland en wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel. De dag vindt plaats in De Trefkoele in Dalfsen op vrijdag 1 juli 2022 van 15.00 tot 20.00 uur.

The event is finished.

Back to top button