Foto: De Hort Op

Datum

nov 12 2023
Expired!

Tijd

14:00

PeperDus speelt De Hort Op

Het Human tv-programma _De Vloer Op_ vormt de inspiratiebron voor een bijzonder theaterproject van de Zwolse improvisatiegroep PeperDus. De acteurs krijgen een korte input, zoals karaktereigenschappen,
dilemma’s of geheimen, waarmee ze ter plekke de scène improviseren.

Op zondagmiddag 12 november speelt PeperDus deze theatervorm op locatie, vandaar de titel De Hort Op. En ook het publiek gaat de hort op: de toeschouwers verplaatsen zich langs een aantal interessante speellocaties. Hier zien ze telkens een nieuwe scène met andere acteurs. De spelers horen de input voor de scène op dat moment zelf. De uitkomst kan humoristisch, treffend, ontroerend, emotioneel of maatschappijkritisch zijn, het is maar net hoe de desbetreffende acteurs het benaderen.

Gerrits Tuin en Studio RAW

Het publiek start om 14.00 uur in de loods van _Gerrits Tuin_ aan de Willemsvaart in Zwolle. De overige speellocaties bevinden zich op loopafstand bij _Studio RAW_, het atelier en de werkplaats van
kunstenaar Ronald A. Westerhuis.
Na afloop van de voorstelling zijn er drankjes en eigengemaakte hapjes verkrijgbaar in de loods van Gerrits Tuin. Deze nazit wordt muzikaal omlijst door de _HomeMaids_.

Dit improvisatieproject is een idee van PeperDus en staat onder begeleiding van de Zwolse improtrainer _Ilse Horstman_. De productie De Hort Op wordt mede mogelijk gemaakt door steun van het _Fonds Amateurkunst_ van de Stadkamer.

Tickets zijn te reserveren via http://dehortop.eventbrite.com. Je geeft na afloop wat het je waard is.

The event is finished.

Back to top button