Stock © RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop

Datum

mei 14 - 15 2022
Expired!

Tijd

11:00 - 22:00

Kosten

€10,00

Opening MuseumKwartier 14 en 15 mei

Na een lange verbouwing laten de ondernemers van het Museumkwartier zien hoe mooi dit stukje Zwolle is geworden. In het weekend van 14-15 mei is er een programma gebaseerd op kunst, cultuur en muziek. Dit is te zien op 6 podia tussen 11.00 en 22.00 uur. Een van de hoofdacts is zaterdag om 16.00 uur op de Blijmarkt met de band Still Believe.

Het is een vol programma, met muziek en dans. Daarnaast komen er glasblazers uit Leiden, is er een sneltekenaar en voor de kinderen is er een springkussen en een ballonnenkunstenaar. In de Papenstraat stalt Atelier Knikker zijn Schilderijen tentoon en in de Luttekestraat zijn schilderijen te zien van Atelier 58. Kinderen kunnen op de foto op een echte racemotor en er is een proeverij van Koffie en Thee van Kaldi en Simon Levelt. Natuurlijk zijn de Musea ook open: De Fundatie, Herman Brood en de bakkerij van het Zwolse Balletjes huis.

Zondag 15 mei start met een grote brunch van 11:00 tot 13:00. De tafels en stoelen staan door het Museumkwartier, de brunch bestaat uit heerlijke gerechten welke in het Museum Kwartier te verkrijgen zijn. De brunch wordt mogelijk gemaakt door: de Stadsbakker, Jager en Boer, Odin, Kaldi, Simon Levelt, Dima’s huis en winkelcafé de Engel. Tijdens de brunch is er natuurlijk gezellige muziek. Een kaartje voor € 10,- kunt u kopen bij La Bouture, De Engel, De Beurs en Simon Levelt.

Aan het muzikale programma werken mee;  Still believe, de Stroatklinkers, The Belly Man, Brassband Less is More, DJ Etienne la Faille, Jilles, Smartlappenkoor Vluchten kan niet meer, DJ Kevinci, Karel J. Schepers en Joost Vonk, Dansschool Ria van Diffelen, Debohra en Sophie, Sfeerbeheer, Salsa dansen met DJ Virgil El Gigante, Martin and the Cocks, Seamus and the Horses, DJ Nitefox, Henk en Mick.

The event is finished.

Tags:, ,
Back to top button