Open dag Gift City Zwolle

Dit is uw kans! Op zaterdag 3 september van 10:00 uur tot 13:00 uur is er open dag in de Gift City. Iedereen is er vast al wel eens voor langs gereden. Maar wat is de Gift City eigenlijk?

De Gift City is een bijzonder en uniek concept.

De Gift City is een plek waar mensen binnenkomen en op vrijwillige basis bij één van de onderdelen van de Gift City aan het werk gaan. Naast het City Café bestaat de Gift City uit: de Keuken, de Twinkelwinkel, het Talentenbureau en de City Meubelloods.

Het bijzondere van de Gift City is dat deze Stichting wordt gevormd door mensen uit alle lagen van de bevolking. Zo kunnen mensen, of ze nu sterk, zwak, rijk of arm zijn, samen de Gift City tot een plek maken waar je mag zijn zoals je bent. Elke vrijwilliger is uniek en kan hier zijn eigen talenten en kwaliteiten (her)vinden en inzetten.

 

Voor meer informatie kijk op www.degiftcity.nl

Iedereen is van harte welkom om eens rond te kijken. De Gift City vertelt een ieder graag meer over dit mooie concept, onder het genot van een hapje en een drankje. Zij kijkt naar iedereen uit aan de Rieteweg 12 in Zwolle.

The event is finished.

Back to top button