Open atelierdagen Noord Oost Veluwe 2022

Op 1 en 2 oktober 2022 neemt Barb’s Beeldentuin-Atelier-Galerie deel aan de Open Atelierdagen van de Noord Oost Veluwe Ateliers. De tuin en atelier zijn dan gratis te bekijken tussen 11 en 18 uur.

Meer over de atelierroute kunt u vinden op www.openatelierdagen.nl met informatie over de stichting, de aangesloten ateliers die u in het hele gebied tussen Apeldoorn en Zwolle kunt vinden, over rustpunten, kaart en overzicht van de ateliers kunt u downloaden op deze site.

Als bonus is er een expositie van de aangesloten ateliers in het KEK-huis aan de Beekstraat 5 in Epe op 24, 25 en 26 september tussen 14 en 17 uur.

Barb’s Beeldentuin-Atelier-Galerie is gecreëerd door beeldhouwster Barbara Pijnappel.
De beeldentuin is gevarieerd ingericht en beplant met verschillende heesters, bloemen, kruiden + fruitboompjes. Achterin de tuin is haar beeldhouwplek + worden workshops speksteen gegeven, bij minder weer is dit binnen.

Het is een diertjes vriendelijke ecologische tuin, in de tuin komen allerlei diertjes w.o. de pad, de egel, eekhoorn, wezel en salamander, kikkers, vogels, vlinders, bijen, hommels en insecten. Er hangen insecten hotels, vogelhuisjes. En er zijn keramische vogelbroedpotten.

Barbara maakt 35 jaar beelden in brons, steen en keramiek.

Zij geeft creatieve speksteen en boetseer workshops voor beginners en gevorderden, geen ervaring is geen bezwaar. Er wordt gewerkt met professioneel gereedschap. Een cadeaubon bestellen behoort ook tot de mogelijkheden.

Iedereen kan info krijgen over deelnemen aan workshops met open inschrijving op diverse zaterdagmiddagen of een groepsworkshop aanvragen bijv. voor een reünie, uitje of feestje. Voor uw bedrijf of organisatie, als familie feestje, vriendinnenfeestje, personeelsuitje, verjaardagscadeau, jubileumgeschenk, afdelingsuitje, jubileum, cadeau, vrijgezellenfeestje..

En u kunt zich opgeven voor de cursus boetseren in Apeldoorns kunst- en cultuurcentrum Gigant.
Hier kunt u leren boetseren, leren kijken en inspiratie opdoen.

De beeldentuin is te bezoeken op afspraak en tijdens open dagen. Er zijn regelmatig exposities in o.a. musea, galeries, gastronomische restaurants en online. Data en info over alle activiteiten worden gezet op www.barbsgallery.com

The event is finished.

Back to top button