Foto: Stadkamer

Datum

nov 15 2023
Expired!

Tijd

10:00 - 12:00

Online workshop: samen aan de slag met werkgeluk in De Stadkamer

Tijdens deze workshop onderzoek je hoe jij je in een bepaalde loopbaansituatie meer kunt richten op geluk. Bijvoorbeeld in je huidige werk, in je zoektocht naar nieuw werk of in een sollicitatiegesprek. Samen gaan we aan de slag om nieuwe manieren te ontdekken om naar je eigen situatie te kijken, erover te denken en ermee aan de slag te gaan.

Zo kom je er op een speelse manier en meer ‘out of the box’ achter hoe je meer Werkgeluk kunt gaan ervaren. Talentmanager Lotte Langevoort weet hoe belangrijk het is om blij te zijn met wat je doet. Ze helpt dagelijks mensen om het beste uit zichzelf te halen en te groeien.

Aanmelden en kosten

Deze activiteit is gratis voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. Aanmelden is verplicht. Ze gebruiken het programma Zoom om elkaar online te ontmoeten. Deze activiteit is onderdeel van een samenwerking tussen JobOn en een groot aantal bibliotheken in Overijssel en Gelderland. Klik hier om je aan te melden.

Online deelnemen

Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Een dag van tevoren ontvang je een e-mail met de betreffende Zoomlink om deel te nemen. Om deel te nemen aan een online activiteit heb je alleen een laptop nodig met camera, microfoon en een goed werkende internetverbinding. De Bibliotheek helpt je als dat nodig is. Aarzel dus niet en meld je aan!

Meer activiteiten

Een groot aantal Bibliotheken in Overijssel en Gelderland biedt samen met JobOn een compleet najaar programma voor iedereen die een volgende stap wil zetten in de loopbaan. Zo kun je bijvoorbeeld meer leren over netwerken, Werkgeluk, mentale veerkracht, jouw talenten of hoe je jezelf presenteert. Bekijk hier alle activiteiten.

Tijdens deze workshop onderzoek je hoe jij je in een bepaalde loopbaansituatie meer kunt richten op geluk.

woensdag 15 november 2023
10:00 – 12:00

Locatie Online
Categorie Volwassenen
Tags Leren

The event is finished.

Back to top button