Foto: Nooterhof

Datum

sep 25 2022
Expired!

Tijd

13:00 - 17:00

Natuurrijk Zwolle – Festival Nooterhof

Zondagmiddag 25 september houdt Stichting Nooterhof haar eerste groenfestival ‘Natuurrijk Zwolle’ in de Nooterhof aan de Goertjesweg 3 in Zwolle. Op deze bijzondere plek wordt een uitgebreid programma met groene activiteiten georganiseerd. Het groenfestival begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De entree is gratis.

Vanaf januari 2022 is er hard gewerkt aan de Nooterhof als het nieuwe Zwolse centrum voor natuur- en milieueducatie. Het groenfestival Natuurrijk Zwolle biedt de mogelijkheid om kennis te maken met deze nieuwe Nooterhof, de organisaties van het Nooterhof Netwerk en de activiteiten in het park.

Natuurrijk Zwolle: een festivalprogramma dat helemaal past bij ‘de nieuwe Nooterhof’:

Leren en spelen

Voor jong en oud zijn er diverse ontdekworkshops. Je kunt de vrijwilligers van de Nooterhof vragen naar de fijne kneepjes van het moestuinieren of samen met de jonge natuurliefhebbers van ‘Natuureducatie DRIL’ onderzoeken wat er leeft in het water van de amfibieënpoel. De waterplaats van de Nooterhof staat bekend als dé plek voor de allerkleinsten om al spelend te ontdekken.

Ontmoeten

Een groenfestival betekent ontmoeten; maak kennis met de organisaties van het Nooterhof Netwerk: KNNV, IVN, VWS Thales, Milieuraad en Stichting Zwolle Groenstad. Test je kennis in een natuurquiz of laat je voorlichten over duurzaamheid en energie.

Eten & drinken en muziek

Onder de nieuwe terrastent bij het Earthship kan wat lekkers worden gegeten en gedronken. Het groenfestival heeft als extraatje dat het muzikaal wordt opgeluisterd door zanger/gitarist Youp Boelens.

Kortom: Natuurrijk Zwolle biedt zondag 25 september alle mogelijkheden voor een heerlijke groene en actieve middag in de Nooterhof!

Het volledige programma staat op www.nooterhof.nl/natuurrijk-zwolle

The event is finished.

Back to top button