© RTV Focus Zwolle

Datum

mei 21 - 22 2022
Expired!

Tijd

11:00 - 17:30

IK TOON speelt ook bij jou op de stoep!

Zwolle – Stadkamer en Zwolle Unlimited organiseren op 21 en 22 mei IK TOON op de stoep. Met drie trekkers en platte kar trekken jonge verhalenvertellers en muzikanten de wijken van Zwolle in voor aanstekelijke optredens bij jou voor de deur. Met strobalen wordt een tribune gebouwd en de kar is het podium voor de artiesten. Dans en zing mee en droom weg bij verhalen. We komen bij jou langs!

IK TOON op de stoep is een reizend festival dat buurtbewoners samenbrengt en cultuur tot op je stoep bezorgt. De optredens worden verzorgd door amateur artiesten. van een gospelkoor tot een harmonieorkest en van Ierse en Nederlandse folksongs tot een saxofoonensemble. De jonge verhalenvertellers van het Vertellersgilde van Productiehuis De Verhalenboot praten de optredens aan elkaar en vertellen verhalen. Deze jonge vertellers zijn leerlingen van de Theaterstroom van de Van der Capellen scholengemeenschap.

Kom je kijken?

IK TOON op de stoep is toegankelijk voor kinderen, volwassenen en jongeren. De optredens zijn gratis toegankelijk en worden gegeven in alle wijken van Zwolle. Ben jij erbij op 21 en 22 mei? De optredens worden gehouden tussen 11.00 en 17.30 uur. Kijk voor speeltijden en precieze locaties op https://zwolleunlimited.nl/iktoon/

The event is finished.

Back to top button