Ramblin Boots dag op buurttuin Hof van Breecamp

Zwolle – Soms kom je een pareltje tegen waarvan je het bestaan niet eens wist. Van in 2018 uitgeroepen tot “best new country band” en “best acoustic band” tot toeren door heel Europa timmert countryformatie Ramblin Boots stevig aan de weg. En laat een aantal leden van de band nou gewoon in Zwolle wonen.

Julia Hulshof en Rogier Brink zijn de frontmensen van Ramblin Boots en wonen in de deelwijk Breecamp in Stadshagen. De rest van de band bestaat uit Geert, Fake en Martine. In Breecamp woont ook Diana van der Stouw, initiatiefneemster van de buurttuin Hof van Breecamp. Tja en als zij er lucht van krijgt dat er gewoon leden van een top band bij haar in de buurt woont, dan is het feest compleet.  Voor nu is corona naar de achtergrond geschoven dus de activiteiten op Hof van Breecamp kunnen weer van start gaan. Ja, dan is een samenwerking tussen Ramblin Boots en Hof van Breecamp gauw gemaakt. Voeg daar dan nog de BBQ kunsten van Jager & Boer bij en het buurtcultuurfonds van de Stadkamer en de cirkel is rond.

Op zaterdag 11 juni is het Ramblin Boots dag op buurttuin Hof van Breecamp. In de middag geven de leden van de band twee workshops. Speel jij een instrument en wil je wel eens ervaren wat het is om mee te spelen in een band, dan is hier je kans. Zowel kinderen als volwassenen kunnen zich aanmelden voor deze “play along” workshops. Wie weet speel jij ’s avonds een nummer mee tijdens het live optreden! En dan, van 18:00 tot 21:00 is het Hof van Breecamp presents: Ramblin Boots in concert.

Julia, Rogier, Martine, Fake en Geert maken er een top avond van met nummers uit eigen repertoire en covers van o.a. Johnny Cash. En wat hoort er bij een tof avondje country muziek? Juist, hamburgers en hotdogs! En daar zorgt Jager & Boer voor. Lekkere muziek, een sissende barbecue en een verkoelend drankje, garantie voor een top feest.

De ruimte op buurttuin Hof van Breecamp is beperkt dus scoor snel je tickets.

Ramblin Boots dag wordt mede mogelijk gemaakt door het buurtcultuurfonds van de Stadkamer.

The event is finished.

Back to top button