Locatie

Hedon
Hedon

Datum

mei 15 2022
Expired!

Tijd

14:00

Kosten

€7,50

Het DansLokaal; dé dansmiddag voor de oudere Zwollenaar.

Zwolle – SamenOuderen organiseert Het DansLokaal: dé dansmiddag in Hedon voor de oudere Zwollenaar. Een heerlijke middag vol dansbare deuntjes uit de jaren 50, 60 en 70! Niets moet, alles mag. Diskjockey Niek verzorgt de muzikale omlijsting en dansdocente Jettie Feenstra zorgt ervoor dat iedereen op de dansvloer kan quicksteppen, jiven, twisten en misschien zelfs weer eens de boogiewoogie danst!

Wat te verwachten?

Bij de ingang worden de Zwolse ouderen ontvangen door vriendelijke gastvrouwen van Hedon. Er is ruimte in de bewaakte garderobe voor persoonlijke spullen, zoals jas en tas. Daarnaast zijn er voldoende danspartners aanwezig, zodat iedereen ook gerust alleen kan komen. Een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en een middag vol vermaak.

Wanneer

Danslokaal vindt plaats op 15 mei in Hedon Zwolle vanaf 14:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Wijz locatie De Terp in Diezerpoort, Radewijnsstraat 1. Bent u minder goed ter been? Geen probleem. De locatie is rolstoeltoegankelijk en heeft zitplekken.

 Het DansLokaal

SamenOuderen presenteert Het DansLokaal, mogelijk gemaakt door WijZ Welzijn, Hedon, SamenZwolle, Zwolle Doet en KYK Entertainment.

SamenOuderen

SamenOuderen is een initiatief van diverse (zorg)partners, om Zwolse ouderen een mooie dag invulling te geven. Meer informatie is te vinden op www.samenzwolle.nl/samenouderen.

The event is finished.

Tags:,
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren