Foto: OV Ambassadeurs

Datum

sep 27 2023
Expired!

Heeft u binnenkort een gezellig dagje weg gepland? Ga eens met het openbaar vervoer

Een leuk dagje uit naar de dierentuin of een bezoek aan familie of een kennis: reis eens met het openbaar vervoer. Heeft u vragen over de bus, trein of haltetaxi? OV-ambassadeurs helpen u graag op weg.
Ook wanneer u al even niet meer met het openbaar vervoer heeft gereisd of een ervaren reiziger bent, maar toch vragen heeft dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan een OV-proefreis.

OV-proefreis

“Veel uitleg op het station. Oefening baart kunst. In het vervolg kan ik het zelf.” Lucas (67 jaar)
Tijdens de proefreis oefent u met OV-ambassadeurs met het reizen met bus en trein. Op het krijgt u duidelijk uitgelegd hoe u kunt in- en uitchecken met uw OV-chipkaart bij verschillende vervoerders en hoe de kaartautomaat werkt. Ook kunt u oefenen met het laden van reissaldo en het ophalen van verschillende producten, zoals een keuzedag en meereiskorting. Onderweg ervaart u hoe het is om te reizen met bus of trein.
Er wordt op eigen kosten gereisd. Neem daarom uw geldige OV-chipkaart mee, uw bankpas of koop tijdens de proefreis uw kaartje. Na aanmelding wordt u telefonisch geïnformeerd over het exacte tijdstip en opstapplaats.

Datum: woensdag 27 september 2023
Locatie: vanuit Zwolle

Meer informatie: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur
De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!

The event is finished.

Back to top button