Gezellige Kerstmarkt in Driezorg-locatie Berkumstede

Zwolle – In woonzorgcentrum Berkumstede aan de Erasmuslaan 50 wordt een gezellige Kerstmarkt gehouden. Deze vindt plaats op woensdag 7 december 2022 en duurt van 14:30 tot 17:00 uur. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.

Er zijn leuke activiteiten te doen, binnen in het restaurant van Driezorg-locatie Berkumstede. Draai aan ons ‘Rad van Avontuur’ en win mooie prijsjes. Of doe mee aan onze andere raadspelletjes. Ook kunt u een mooie foto voor een kerstkaart van uzelf laten maken. Struin daarna onze kraampjes af voor kerstspullen, (kerst)kaarten, brei- en haakartikelen en nog veel meer. Laat je verrassen!

Uiteraard is er ook aandacht voor de innerlijke mens. Er worden verse knieperties gebakken en ook voorgebakken zijn ze te koop. Daarnaast zijn er oliebollen, snert, glühwein, koffie, thee, limonade en koek. Dit is een mooi moment om elkaar te ontmoeten en samen wat leuks te doen. De opbrengst van de Kerstmarkt gaat naar de Belevingstuin van woonzorgcentrum Berkumstede, een locatie van Driezorg.

Kijk voor meer info op

Wilt u een gift geven aan de Belevingstuin? Dat kan via NL36 RABO 0167 8987 44 t.n.v. St. Driezorg o.v.v. Belevingstuin Berkumstede Driezorg.

Wilt u een gift geven aan de Belevingstuin? Dat kan via NL36 RABO 0167 8987 44 t.n.v. St. Driezorg o.v.v. Belevingstuin Berkumstede Driezorg.

The event is finished.

Back to top button