Finaleconcert ArtEZ Chamber Music Sessions: The Best Of

Zwolle – De afgelopen twee maanden hebben zo’n 30 ensembles opgetreden tijdens de ArtEZ Chamber Music Sessions, de concertserie van de studenten Klassieke Muziek op het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. De zes best presterende ensembles zijn door een professionele commissie uitgekozen om op te treden in dit finaleconcert. De finalisten zijn Maelisagno Trio, Melifluo Trio, MICA Saxophone Quartet, Ravel Septet, Suol Percussion en Trovariz.

De ensembles spelen elk een programma van zo’n 15 minuten met muziek van o.a. Ravel, Piazzolla, Ducrós en een eigen compositie, en ze worden vooraf geïnterviewd. De toegang is vrij.

The Best Of vindt plaats op dinsdagavond 24 mei, 19:00 uur in de Reulandzaal van het ArtEZ Conservatorium, Aan de Stadsmuur 88, 8011 VD in Zwolle.

Het concert wordt ook gestreamd op de Facebookpagina van ArtEZ Klassieke Muziek. Na afloop van het concert mag het aanwezige publiek een publieksstem uitbrengen op hun favoriete ensemble. Het winnende ensemble mag een professionele opname maken.

The event is finished.

Back to top button