Feestelijke ingebruikneming spel Memo op 29 september 2022

In 2020 bestond de Stichting Wijkgemeenschap Aa-landen 50 jaar. Om dit heugelijke feit te vieren waren er allerlei festiviteiten gepland. Die konden helaas niet door gaan vanwege de situatie rond corona.

Het bestuur van de SWA heeft besloten om één plan wel alsnog uit te voeren. Als dank voor alle steun die de SWA in de afgelopen jaren van de wijkbewoners heeft gekregen wordt hen een interactief spel, Memo genaamd, aangeboden. Het spel is inmiddels geplaatst en wel op het grasveld achter het Boterdiep, vlak bij de school De Twijn. De omliggende basisscholen zullen het spel tijdens de lesuren gaan gebruiken. Maar alle kinderen uit de wijk kunnen er natuurlijk ook mee gaan spelen.

(Zie voor meer informatie over de Memo: www.yalp.nl/catalogus/yalp-memo)

Op donderdag 29 september a.s. wordt het spel vanaf 16.30 uur officiëel in gebruik genomen in aanwezigheid van de wijkwethouder, mevrouw De Jong. Alle wijkbewoners zijn van harte welkom om hiervan getuige te zijn. Voor de kinderen is er een (gratis) suikerspin: vanzelfsprekend wordt er ook gezorgd voor een hapje en een drankje.

Na afloop van het officiële gedeelte kan het spel uitgeprobeerd worden.

The event is finished.

TikTok

This section requries the TikTok Plugin, You can install it from the Theme settings menu > Install Plugins.
Back to top button