De sessiemuzikant staat centraal tijdens nieuwe editie van Hedon Academy

Zwolle – Op maandag 9 mei is Hedon Productiehuis samen met partners ArteZ conservatorium en Deltion College de gastheer van een nieuwe editie van Hedon Academy. Deze editie staat in het thema van ‘De sessiemuzikant’, te gast zijn Memru Renjaan en Alexander Klement. We kijken naar hoe hun beroepspraktijk eruit ziet, wat jou een goede sessiemuzikant maakt en hoe jij de juiste prijs kiest.

Alexander is een Zwolse componist, toetsenist en gitarist en werkt met namen als Dré Hazes, Maan en Trijntje Oosterhuis. Daarnaast speelt hij in bands van o.a. Lisa Lois, Dotan en Lange Frans en Baas B. Memru is een componist, gitarist en producer en werkt samen met namen als Anouk, Gers Pardoel, en Kenny B en Broederliefde maar ook internationale namen als Robbie Williams en Steve Aoki. Met al deze bands en diverse andere opdrachten zijn dit de perfecte gasten voor een Hedon Academy over het leven van een sessiemuzikant.

SAMENWERKING DELTION COLLEGE, HEDON PRODUCTIEHUIS EN ARTEZ

Heb je muzikaal talent? Dan verdien je een podium om je talent verder te ontwikkelen. Om jou daarbij te helpen, werken het Deltion College (opleiding Muzikant), Hedon Productiehuis en ArtEZ (opleidingen Klassieke Muziek, Docent Muziek en Jazz & Pop) nauw samen in Zwolle. In die samenwerking kijken wij verder dan de ontwikkeling van alleen je muzikale en artistieke talent. Als student leer je ook organiseren en marktgericht denken. Je krijgt technische tips, en ontdekt hoe de programmering van een muziekpodium werkt. Allemaal zaken die belangrijk zijn als je professioneel muzikant wordt. Je leert daarbij samenwerken met andere disciplines, zodat je als muzikant zo veelzijdig en praktijkgericht mogelijk bent. En natuurlijk krijg je volop podiumtijd om te oefenen en repeteren.

Zo gebruiken we elkaars kracht op het podium, achter het podium, in de oefenruimte of naast het podium zodat jouw muzikale talent ook je werk kan worden.


HEDON ACADEMY: DE SESSIEMUZIKANT

Locatie                        : Hedon Zwolle
Wanneer                     : Maandag 9 mei 2022

Aanvang                     : 19:00
Entree                         : 8 euro, gratis voor studenten van ArteZ en Deltion College

Tickets


 

The event is finished.

Back to top button