De Alternatieve Nachtmis

Een feestelijk begin van de feestdagen bij Zwolse theaters is de Alternatieve Nachtmis.

Deze kerstavond 24 december houdt Zwolse theaters op initiatief van programmamaker Oscar Kocken voor het eerst De Alternatieve Nachtmis.

Joost Prinsen zal een alternatieve kerstpreek geven. Theatermaker en historicus Tijmen Dokter blikt terug op het jaar 2022. Choreograaf en danser Samir Calixto danst, Theater de Makkers beantwoorden de vraag Samenleven. Hoe moet dat? aan De Blauwe Tafel en de huisband Maartje & Kine zorgen voor speciale Nachtmis-muziek.

Een bont gezelschap

Een avond voor wie wél behoefte heeft aan inspirerende inzichten, verbindende verhalen, mooie muziek en misschien wel een vleugje samenzang, maar dat niet per se in een kerk zoekt. Een bont gezelschap aan kunstenaars, filosofen, wetenschappers, denkers, doeners, idealisten en activisten betreedt het podium om in deze donkere dagen hun licht te laten schijnen op de wereld van nu. Ze delen verrassende ideeën en onverwachte perspectieven, laten het publiek lachen en nadenken. Gevoed door hoop en troost en zo kunnen we gevoed door hoop en troost met goede moed het nieuwe jaar weer tegemoet!

Samen dineren

Voorafgaand aan De Alternatieve Nachtmis kunnen bezoekers met elkaar dineren in Café Foyé. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om aan een lange tafel te schuiven en in contact te komen met nieuwe mensen, verhalen te delen en samen kerstavond te vieren. Daarnaast kan iedereen ook zijn eigen tafel reserveren.

Bestel kaarten naar draagkracht

Zwolse theaters wil graag dat De Alternatieve Nachtmis voor iedereen toegankelijk is. Daarom heeft Zwolse theaters gekozen voor drie verschillende prijzen. Zo kan iedereen zelf kiezen, welk prijs type het meest passend is. Kaarten voor De Alternatieve Nachtmis zijn 24 uur per dag online te bestellen via zwolsetheaters.nl, telefonisch via 0900 1435 (€0,45/minuut) of bestel aan de kassa in Café Foyé, geopend op dinsdag en donderdag van 14.00 tot 16.00 uur.

The event is finished.

Back to top button