Vocal group Bluebird Voices

Datum

mrt 08 2023
Expired!

Tijd

19:30 - 21:30

Ambitieuze Vocalgroup Bluebird Voices houdt open repetitie

ZWOLLE – Op zaterdag 11 februari trad de vocal group Bluebird Voices bij het evenement ‘Zwolle Zingt’ op. Met meer dan 20 andere koren werd het in hartje Zwolle een heerlijke middag. Er was veel belangstelling, de drie zalen van het Odeon theater waren meer dan vol. “Volgende keer zijn er grotere zalen nodig” reageerde de leiding. Elk koor zong er in 20 minuten hun meest favoriete nummers.

De Bluebird Voices presenteerden er hun nieuwste nummer van Pentatonix, “Come along”, dat door het publiek groots werd ontvangen. “Ja er was hard voor gerepeteerd, we doen dat steeds op de woensdagavond.”

Wie tussen de 20 en 45 jaar is, ritmisch sterk en toonvast is, vol energie zit en van gezelligheid houdt, is van harte uitgenodigd om op 8 maart een oefenavond mee te maken.

De Bluebird Voices werken met hedendaagse arrangementen uit de popwereld, denk aan Susan & Freek en van Pink. De vocalgroup houdt ook van uitdagende muzikale uitstapjes. De songs worden a capella uitgevoerd. Het is ook geen statisch koor, de zangers/zangeressen zorgen bij hun optredens voor een eigentijdse performance.

Zingen maakt je blij en het werkt bevrijdend. Op hun website en socials is een indruk te krijgen wat de groep zoal doet, zie www.bluebirdvoices.nl.

Aanmelden voor de open repetitie kan door even naar info@bluebirdvoices.nl te mailen. Locatie: Zerboltstraat 63 in Zwolle. Op 8 maart van 19.30 tot 21.30 uur, inloop 19.15 uur.

The event is finished.

Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren