Hele dag

Boekenmarkt XL in Academiehuis Grote Kerk Zwolle

Academiehuis, Grote Kerk Grote Markt 18, Zwolle

16 t/m 24 oktober | Academiehuis

Van 16 tot en met 24 oktober 2021 staat het Academiehuis in het teken van een uitgebreide boekenmarkt. Tijdens de openingsuren van het gebouw is er altijd al de bekende boekenmarkt: nu zal de keuze meer dan verdubbeld zijn. Het Academiehuis is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11:00 tot en met 17:00. Op de zondagen van de herfstvakantie, 17 en 24 oktober, is het Academiehuis ook geopend.

60 Variaties Voerman Kunstroute in Hattem

binnenstad Hattem Hattem

16 oktober t/m 30 oktober | Binnenstad Hattem

Kom in de herfstvakantie naar Hattem en ontdek de kunstroute 60 variaties Voerman. Ervaar al lopend langs de etalages in de binnenstad de veelzijdige beleving van het IJssellandschap. Een mooie stadswandeling leidt u langs de winkelstraten, eeuwenoude monumenten, Voerman Stadsmuseum Hattem en pittoreske steegjes. De kunstroute is te bezichtigen van zaterdag 16 oktober t/m zaterdag 30 oktober in de binnenstad van Hattem.

Theatervoorstelling Chef KAnin – LAAt zich niet kisten

Zwolse Theaters Blijmarkt 25, Zwolle

16 t/m 20 oktober | Zwolse Theaters

Naar mate kinderen ouder worden, leren ze dat er een verschil bestaat tussen fantasie en werkelijkheid. Toch kan je nog altijd bang zijn voor spoken waar je niet in gelooft, verdrietig worden van een (teken)film en houden van je knuffel ook al praat die niet meer terug. Ook fantasie bestaat en de werkelijkheid laat zich soms best verzinnen. Hoe zit dat? Tijdens het Filosofie LAb van de zAAk A buigen kinderen zich met elkaar over deze kwestie.

Anneke van Giersbergen met nieuw materiaal naar Hedon

Grote Zaal, Hedon Burgemeester Drijbersingel 7, Zwolle

Zondag 17 oktober | 19:30 uur tot 20:30 uur | Hedon Zwolle

Eind februari, midden in de lockdown die de muziekwereld op pauze zette, verscheen The Darkest Skies Are The Brightest. Het is alweer het 23e album in de carrière van muzikale duizendpoot Anneke van Giersbergen. Samen met haar band presenteert Anneke van Giersbergen haar nieuwe plaat op zondag 17 oktober live in Zwols poppodium Hedon. Kaartverkoop loopt via www.hedon-zwolle.nl.

€30
Back to top button