Live optreden: RAMBLIN DOG, accoustic blues!

De Maalderij Canadastraat 6Heino,

Zaterdag 30 oktober | 20:30 uur | De Maalderij

Het spelen van akoestische blues met passie en muzikaliteit is de drijfveer van de 4 illustere heren van Ramblin’ Dog. Momenteel brengen ze hun debuut-CD ten gehore in den lande en weten hiermee een breed publiek aan zich te binden. Na het winnen van de publieksprijs tijdens de prestigieuze Dutch Blues Challenge 2016, hebben ze bewezen dat ze serieus genomen dienen te worden in de Nederlandse en Europese blues-scene.

Cd-presentatie Vincent Corjanus – Drama & Avontuur

Grand Café Zuijdt Ministerlaan 254Zwolle,

Zwolle – De Zwolse poëzie-popzanger Vincent Corjanus presenteert zijn nieuwe cd op zondag 31 oktober om 16 uur in Grand Café Zuijdt. Het eerste exemplaar zal daar uitgereikt worden aan …

Gratis

Kennisfestival Inspireren is… Hoe toekomstproof is jouw organisatie?

Stadkamer Centrum Zeven Alleetjes 1aZwolle,

Woensdagavond 3 november | 19.30 tot 22.00 uur | Stadkamer

Kennisfestival Inspireren is... dit jaar weer live! Een evenement speciaal voor (sport)verenigingen, stichtingen en andere maatschappelijke en culturele organisaties waar volop inspiratie te halen valt en waarbij de aandacht wordt gelegd op ontwikkelen, vernieuwen, verbinden en ontmoeten.

Gratis
Recurring

Leesdate voor jongeren

Stadkamer Centrum Zeven Alleetjes 1aZwolle,

Elke eerste donderdag van de maand | Zwolle

Wil je advies bij het kiezen van boeken voor je lijst? Vind je boeken lezen leuk en wil je praten over de boeken die je leest? Vind je boeken lezen lastig en wil je hulp hierbij? Kom dan langs bij Stadkamer op dit nieuwe spreekuur voor jongeren tussen 12 en 18 jaar met vragen over boeken en lezen. Vanaf oktober is iedere eerste donderdag van de maand een deskundige aanwezig om jongeren te woord te staan.

Doe mee! Natuurwerkdag op 5 & 6 november 2021

Diverse plekken

5 en 6 november | Overijssel

Landschap Overijssel organiseert dit jaar voor de 20ste keer de Natuurwerkdag in Overijssel. Vorig jaar kon deze landelijke vrijwilligersdag jammer genoeg niet doorgaan vanwege Corona. Gelukkig kunnen we dit najaar weer aan de slag op bijna 40 klusplekken in Overijssel. Wil jij een dag buiten aan de slag en zo bijdragen aan een groene omgeving en meer biodiversiteit? Kijk dan op www.natuurwerkdag.nl voor meer informatie over activiteiten bij jou in de buurt en meld je aan!

7x aan de slag op Natuurwerkdag in Overijssel

Diverse plekken

5 & 6 november | Nationaal Park Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal

Landschap Overijssel organiseert dit jaar voor de 20ste keer de Natuurwerkdag in Overijssel. Vorig jaar kon deze landelijke vrijwilligersdag jammer genoeg niet doorgaan vanwege Corona. Gelukkig kunnen we op 5 en 6 november weer aan de slag op bijna 40 klusplekken in Overijssel. Zeven van deze klussen vinden plaats in het gebied van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal.

De Zijderoute- Fraterhuis Academie

Filmtheater Fraterhus Blijmarkt 25Zwolle,

6 nov | 11:00 tot 13:00 uur | Filmtheater Fraterhuis

Wegens eerder groot succes vindt op zaterdag 6 november van 11.00 tot 13.00 uur de reprise plaats van de Fraterhuis Academie over De Zijderoute. Historicus en huisdocent Hans Luiten vertelt opnieuw het verhaal van deze bijzondere handelsroute van duizenden jaren oud, gelardeerd met verschillende filmfragmenten.

Guus Meeuwis geeft extra show in Hedon

Grote Zaal, Hedon Burgemeester Drijbersingel 7Zwolle,

6 november | Zwolle

Guus Meeuwis geeft 6 november een extra show in Hedon. De kaartverkoop voor de reguliere shows Guus liep zo hard zodat de artiest heeft besloten om een extra show aan zijn tour toe te voegen. De kaartverkoop voor dit extra optreden op zaterdag 6 november is van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle. Kaarten kosten €37,00.

€37

30ste editie Dickens Festijn

Deventer

November 2021 | Deventer

Het jaarlijkse Dickens Festijn in de binnenstad van Deventer gaat dit jaar in een aangepaste vorm door. Een Dickens Festijn als vanouds acht de organisator, Evenementenbureau dEVENTer, nog niet mogelijk. Maar een Dickens beleving is wél mogelijk.

Back to top button