Thomas a Kempis College houdt virtueel Open Huis

Zwolle - Toekomstige brugklassers en hun ouders zijn woensdag 13 januari welkom bij het virtuele Open Huis van het Thomas a Kempis College, een brede scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en vmbo-tl. Virtueel Open Huis Via de website thomasakempis.nl is een virtuele tour te volgen door de school met allerlei interactieve elementen. Docenten staan klaar …

JenaXL houdt virtueel Open Huis

Zwolle - Toekomstige brugklassers en hun ouders zijn donderdag 14 januari welkom tijdens het virtuele Open Huis van JenaXL, een school voor voortgezet onderwijs die werkt volgens het Jenaplanconcept. Op JenaXL kunnen leerlingen terecht voor de richtingen atheneum, havo en vmbo tl en kader. Virtueel Open Huis Het is dit jaar net even wat anders.Op …

Filosofisch Café Zwolle houdt online lezing

Filosofisch café Zwolle organiseert aankomende maandag om 19:30 uur een online lezing.
Tijdens deze lezing wordt onder andere gepraat over Søren Aabye Kierkegaard. Hij is één van de meest veelzijdige en originele denkers in de geschiedenis van de westerse cultuur. De lezing wordt gegeven door Filosoof Rob Compaijen. Hij is als postdoctoraal onderzoeker werkzaam op de Protestantse Theologische Universiteit te Amsterdam.
U kunt een plek reserveren door een mail te sturen naar infofilocz@gmail.com.

€5

Deltion organiseert online open avond op 22 januari

Het maken van een studiekeuze is niet makkelijk en in deze bijzondere tijd misschien wel extra lastig. Daarom organiseert Deltion een online open avond. Tijdens deze avond kunnen bezoekers meer te weten komen over alle opleidingen en cursussen op mbo-niveau die de Zwolse school aanbiedt. De online open avond is op vrijdag 22 januari van 18.00 – 21.30 uur.

Fantasies (WBVF)

Het team van Zwolle Unlimited organiseert op 6 en 7 februari 2021 samen met onderwijsroutes Mens& en 10|14 het Kinderfestival in Academiehuis De Grote Kerk. Leerlingen van het derde jaar van beide onderwijsroutes organiseren het hele festival zelf. Daarbij begeleid door het team van Festival Zwolle Unlimited en studenten van Teachers College en van diverse vakopleidingen uit Zwolle. Voor kinderen van alle leeftijden.

Back to top button