Zwolse Senioren vieren Vrijheid met muziek

Zalneflat Weteringpark 7Zwolle,

13 oktober | Zalneflat

Zwollenaar Guus van de Wetering, heeft als vrijwilliger, in Zwolle een leuke actie bedacht voor honderden Zwolse senioren. Samen met pianist / zanger Hans Jansen gaan ze tien senioren complexen langs met een gezellig muziek programma. Het thema is “Vrijheid vier je met muziek”. Het idee was dat ze Zwolse senioren weer willen laten genieten zodat ze niet de hele tijd op hun kamer hoeven te zitten. Even van hun vrijheid genieten na de afgelopen pandemie.

Talentcafé: Anders kijken naar gamen

Helmichmarke 11 Zwolle,

Levert het gamen van je zoon vaak frustratie en strijd op? Onder begeleiding van coach voor moeders met zonen, Hennie Kuindersma, ga je anders kijken naar gamen. Je ontdekt waar zijn behoeftes liggen en wat dit zegt over zijn talent. Zodat je meer ontspanning kunt ervaren rondom het gamen en op een positieve manier in contact kunt blijven met je zoon.

Politiek café met Bram van Ojik

Academiehuis de Grote Kerk Grote Markt 18Zwolle,

Woensdag 13 oktober 2021 | Zwolle

Bram is een begenadigd spreker. Luister mee naar zijn verhalen over zijn tijd in de Tweede Kamer en zijn kijk op de huidige politiek. De avond heeft een collegetour-achtige opzet, zodat er veel ruimte is voor interactie. De gespreksleiders zijn onze fractievoorzitter Patrick Pelman en kandidaat-lijsttrekker Anja Roelfs.

Gratis

Inloopbijeenkomst dijkversterking Stadsdijken Zwolle

Wijkcentrum Holtenbroek Bachlaan 20Zwolle,

Donderdag 14 oktober | 19.00 tot 21.30 uur | Wijkcentrum Holtenbroek

Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) houdt op donderdag 14 oktober een inloopbijeenkomst over het versterken van de Stadsdijken Zwolle. Tijdens deze avond kunnen belangstellenden vragen stellen over het ontwerp voor de dijkversterking en over het ontwerp- Projectplan Waterwet.

De Nederlandse Breidagen

ijsselhallen zwolle rieteweg 4, zwolle, overijssel

15 en 16 oktober 2021| 10:00 tot 17;00 | IJsselhallen Zwolle

Op 15 en 16 oktober pakt IJsselhallen Zwolle de draad weer op met De Nederlandse Breidagen. Het grootste brei- en haakevenement van de Benelux. Doe inspiratie op voor je eigen creaties en brei, haak, vilt en spin met andere creatievelingen! De tijden zijn van 10:00 tot 17:00 uur. 

€10
Recurring

Het ouder & peuter zintuigen atelier

Atelier Tink Luttekeweg 1Zwolle,

In de maanden september en oktober houdt Atelier Tink, in samenwerking met woonzorgcentrum De Havezate ‘’het ouder & peuter zintuigen atelier’’. Waar 8 vrijdagen van 10.30-11.30 uur, jong en oud elkaar ontmoeten en samen kunnen ontdekken door middel van diverse materialen en activiteiten. En dit alles gebeurt bij Atelier Tink zelf op boerderij ‘de dijklandhoeve’ aan de luttekeweg.Voor iedereen een heerlijke plek om er even “uit” te zijn en in een inspirerende omgeving samen te komen.

€3,50

Concert met Mart Hoogkamer

Theater Buitensoos Stationsplein 1Zwolle,

Op 15 oktober kunnen we weer redelijk als vanouds van een avondje uit genieten. De show vol Nederlandstalige hits vindt plaats bij Theater Buitensoos en het muzikale spektakel wordt mede mogelijk gemaakt door MYpodium. De organisatie hanteert hetzelfde beleid als bijvoorbeeld Koninklijk Theater Carré. Je krijgt dus op volgorde van binnenkomst een zitplaats toegewezen.

€26

Zwemmen in Bacardi Lemon: Mart Hoogkamer bouwt een feestje in Zwolle

Theater Buitensoos Stationsplein 1Zwolle,

Vrijdag 15 oktober | 19:30 tot 21:00 uur | Theater Buitensoos

Zing jij de nieuwe nummer-1 hit ‘Ik ga zwemmen‘ uit volle borst mee? Vrijdag 15 oktober komt Mart Hoogkamer naar Zwolle op MYpodium in Theater Buitensoos. De populaire nr-1-hit-zanger Mart Hoogkamer staat dan samen met een flink aantal vrienden on stage! Einde weer een Nederlandstalig feest in Zwolle! Tickets beschikbaar op mypodium.nl vanaf €26

€26

Craft Ster van Zwolle

Zaterdag 16 oktober 2021 | Zwolle

De traditionele openingsklassieker van het Nederlandse wegseizoen wordt op zaterdag 16 oktober de sluitingskoers van het nationale wegseizoen 2021. Eén en ander is nog wel voorlopig. De KNWU heeft de datum goedgekeurd. De naar UCI 1.2 gepromoveerde Craft Ster van Zwolle is medio oktober de koers van de vallende bladeren maar ook de finalewedstrijd van de Holland Cup, een competitie met internationale topteams.

Common Ground Festival

Thorbeckegracht Zwolle,

Op 16 oktober vindt het CommonGround Festival plaats in Zwolle. Het Common Ground Festival combineert de allermooiste jazz, roots en klassieke muziek met unieke locaties aan de Thorbeckegracht in Zwolle. Artiesten die er verschijnen zijn onder meer Artvark Saxophone quartet en Eric Vloeimans. Ook geven Helena Basilova en Thomas Pol acte de presence. Kijk voor alle artiesten en een beschrijving van hun muziek op de website van het Festival. 

divers
Back to top button