Voorpagina

Evenementen in het weekend!

©facebook “De Vliegende Vrienden van Amster Live!”

De Vliegende Vrienden van Amstel Live

Eenmalig slaan de vrienden van Amstel Live en The Flying Dutch de vleugels bij elkaar, om geweldige optredens te bezorgen. Op de middag tot avond van 15 september verandert Park de Wezenlanden in de grootste kroeg van Nederland. Met wel 24 bekende Nederlandse artiesten, denk dan aan grote artiesten zoals BLØF, Marco Borsato, Anouk en Lil’ Kleine. Het duurt van 12:00 tot 22:55 en een reguliere ticket kost €59,95.

Hier meer informatie!
Foto @ The Incredible Dr. Pol

The Incredible Dr. Pol komt naar Zwolle!

Op vrijdag 14 september, komt Dr. Jan Pol, beter bekend als The Incredible Dr. Pol, naar Zwolle!

De wereldberoemde dierenarts, origineel afkomstig uit Drenthe, geeft een voorstelling in de IJsselhallen in Zwolle. Deze voorstelling zullen veel persoonlijke en intieme verhalen bevatten over zijn leven en werk op het platteland van Amerika. Ook wil hij met zijn theatertour de jongere en nieuwere generatie inspireren om goed te zijn voor mens en dier.

Hier meer informatie

Foto ©: Steven van Olphen

Zer00’s heroes

 

Zaterdag 15 september vindt Zer00’s Heroes plaats in Hedon. Zer00’s Heroes is hét dansfeest in de style van de jaren 00. Of het nu pop en indie, of dance en early urban is, de deejays van Zer00’s Heroes draaien alle hits van de jaren nul overdwars aan elkaar tot één gezellige dansavond.

Let op! het dansfeest is 18+

 

Hier meer informatie

Festival Pierik

Op zaterdag 15 september vindt het festival ‘Pierik op z’n leukst’ plaats. Een feest door, voor en van de Pierik. Bij dit festival laten de bewoners zien hoe creatief ze zijn. Er zijn zangers, muzikanten, koks, workshoppers en nog veel meer! Het festival is voor iedereen te bezoeken van 16:00 tot 20:00 uur.

Hier meer informatie

Open dag stichting Wijkgemeenschap AA-Landen

15 september wordt er in de AA-Landen bij wijkcentrum de Bolder een open dag gehouden. Tijdens deze open dag is er een springkussen aanwezig en is er een snuffelmarkt. Ook is er voor de volwassenen een cursus over dienstverlening en zijn er meer activiteiten. 

 

Hier meer informatie

    Gerelateerde artikelen

    Back to top button