Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Evenementen dit weekend

Streek/foodmarkt Breecamp Bruist in Stadshagen!

Zaterdag 14 oktober is het weer zover, de jaarlijkse streek/foodmarkt Breecamp Bruist van buurtmoestuin Hof van Breecamp in Stadshagen. Lees meer!

Die Schlagernacht des Jahres 2017

Zaterdag 14 oktober vindt Die Schlagernacht des Jahres plaats in de IJsselhallen Zwolle. De tweede editie van dit muzikale evenement staat weer garant voor een avond vol gezelligheid en de beste Schlager- en Volksmusik. Klik hier voor het hele bericht!

Tentoonstelling Frénk van der Linden in Fundatie

Hoe verhoudt een journalistiek portret zich tot een kunstportret? Zit ook bij een journalistiek portret de hand van de maker ‘in het doek’? Hoe zie je dat? Gaat het om waarheid of schoonheid? Op welke manier kunnen die twee samengaan? In de tentoonstelling Onder Hollandse helden gaan 25 journalistieke portretten van Frénk van der Linden in de Fundatie Zwolle een dialoog aan met beeldende kunstportretten. Klik hier voor meer informatie.

Fotoserie Jan Banning vanaf 14 oktober in Fundatie

 

Fotograaf Jan Banning documenteert met zijn serie Red Utopia in (vanuit ons perspectief) diverse uithoeken van de wereld de nog levende restanten van deze ideologie, die zo bepalend is geweest voor de twintigste eeuw. Vanaf 14 oktober 2017 is de fotoserie te zien in Museum de Fundatie in Zwolle. Lees hier voor meer informatie.

IVN “Champignon & Co”

Op zondagmiddag 15 oktober 2017 organiseert IVN Zwolle “Champignon & Co” op Wijkboerderij de Klooienberg, Klooienberglaan 1 in Zwolle tussen 14.00 en 16.00 uur. Lees hier het hele bericht!

 

 

    Gerelateerde artikelen

    Back to top button