Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zwolse VO-markt voor basisschoolleerlingen en ouders

1 november 2017-16:00 - 20:00

Landstede

Zwolle – Op woensdag 1 november, van 16.00 tot 20.00 uur, kunnen basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8 en ouders kennismaken met alle Zwolse VO-scholen. Dan is de Zwolse VO-Markt in het gebouw van Landstede MBO aan het Dokterspad 2 in Zwolle. Het is de aftrap van het voorlichtingsseizoen, waarbij je je alvast kunt oriënteren en kunt bepalen welke informatieavonden, open lesmiddagen en open huizen je van november t/m februari wilt bezoeken.

De scholen die meedoen aan de Zwolse VO-markt geven ook gezamenlijk de Zwolse Scholengids uit. Deze gids wordt in de komende weken via de basisscholen aan de leerlingen van groep 8 uitgedeeld. In de gids presenteren alle Zwolse scholen voor voortgezet onderwijs zich. Bovendien is in de gids de voorlichtingskalender opgenomen; een handig overzicht van alle informatieavonden, open lesmiddagen en open huizen.

Nieuw onderdeel van de gids is de Kies Wijzer. Met deze wijzer kunnen de leerlingen zich aan de hand van vragen voorbereiden op het maken van een keuze voor een nieuwe school. De Zwolse Scholengids 2018-2019, de voorlichtingskalender en de Kies Wijzer zijn vanaf half oktober ook digitaal beschikbaar en te downloaden op www.zwolsescholengids.nl.

Gegevens

Datum:
1 november 2017
Tijd:
16:00 - 20:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Back to top button