Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zwolle live

30 september 2019-08:00 - 17:00

€12,50

Zwolle – Na 6 jaar komt er een nieuwe editie van het muziekevenement Zwolle-LIVE!

Na de twee succesvolle Zwolle-LIVE edities van 2012 en 2013 bleef men de initiatiefnemers (Marco Ruiter en Fred Drouven) bestoken met vragen wanneer er weer een nieuwe Zwolle-LIVE zou komen. Na 6 jaar met kriebels bij de beide heren zijn alle vrijwilligers en sponsoren opgetrommeld. Zwolle-LIVE editie 2019 is een feit, officieel bevestigd en de kaartverkoop is gestart.

Zwolle-LIVE is een uniek live muziek evenement met de sfeer van een muzikaal bijzonder, eigentijds evenement, maar vooral een feest van en voor Zwollenaren. Vergelijkbaar of misschien zelfs nóg meer verbroederend dan bijvoorbeeld het bekende ‘Vrienden van Amstel’.

In de editie 2019 bundelen de in Zwolle bekende bands Barcode en LEAD de muzikale krachten. Een uitwisseling van bandleden en toevoeging van bijzondere muzikanten en samenwerkingen (o.a. Henri van Velzen, Marlon Jansen, Lotte Turlings en de bands Scrambled en Juffr. Jannie) legt de basis voor een doorstart van een eigen muziekevenement waar de komende jaren op doorgebouwd kan worden. Een spectaculaire 100% LIVE show. Van betoverende kleine liedjes tot bombastische drums battles. Dit keer niet de standaard covers, maar daar weer een schepje bovenop. De mensen een avond optimaal laten genieten is het doel.

Kaartverkoop ​www.Zwolle-LIVE.nl

Gegevens

Datum:
30 september 2019
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
€12,50

Locatie

Theater Buitensoos
Back to top button