Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomermarkt Frion De Molenkamp

19 juni 2019-13:00 - 16:00

Het is een begrip in Dieze-Oost en omstreken: de jaarlijkse zomermarkt van Frionlocatie De Molenkamp. Op woensdag 19 juni kun je tussen 13.00 en 16.00 uur weer terecht op deze gezellige markt aan de Molenkampsweg 1. Dit jaar is het thema: wereld. Kom langs voor prachtige, trendy, zelfgemaakte artikelen als kussens met een wereldkaart op de stof en nog veel meer. En natuurlijk voor de gezelligheid!

Leuke spullen voor in de tuin, planten, sieraden en woonaccessoires. Het is een greep uit de zelfgemaakte artikelen die cliënten van de Molenkamp op 19 juni tussen 13.00 en 16.00 uur verkopen op de Molenkampsweg 1 in Zwolle. Natuurlijk is er, zoals ieder jaar, ook een verloting. Tijdens de gezellige middag is er muziek en uiteraard is er allemaal lekkers te koop. Cliënten van de Appelfabriek (ook al zo’n begrip) hebben heerlijke koekjes en taarten gebakken.

Midden in de maatschappij

De Molenkamp staat midden in de maatschappij door de verkoop van mooie producten voor buurtbewoners en bedrijven. De Molenkamp levert op maat. Zowel bedrijven als particulieren kunnen er terecht voor persoonlijke cadeaus, relatiegeschenken en halffabricaten. De Appelfabriek is onderdeel van De Molenkamp en maakt diverse taarten en koekjes.

Leren en ontwikkelen
Frion biedt mensen met een verstandelijke beperking graag de kans om te leren en te ontwikkelen. Dit komt op meerdere manieren tot uiting. Dat zie je onder andere terug in de producten die je op de markt kunt kopen. Ben je erbij?

Gegevens

Datum:
19 juni 2019
Tijd:
13:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Molenkamp
Molenkampseweg 1
Zwolle, Overijssel Nederland
+ Google Maps
Back to top button