Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zaterdag 17 november interview Paul van Vliet bij Waanders In de Broeren

17 november 2018-16:00 - 18:00

Gratis

Zwolle – Op zaterdagmiddag 17 nov. komt Paul van Vliet naar de boekenkerk! Naar aanleiding van het verschijnen van zijn boek ‘Brieven aan God en andere mensen’, een ‘autobiografie van nooit verzonden brieven’, leest Paul voor uit eigen werk en wordt hij geïnterviewd door onze vaste interviewer Joep Boerboom. Tevens kunnen bezoekers ‘Brieven aan God en andere mensenuiteraard aanschaffen en laten signeren. Het belooft een bijzondere middag te worden!

Foto © Peter Denekamp

Autobiografie

In zijn ‘autobiografie van nooit verzonden brieven’ ontloopt Paul van Vliet niets en niemand meer. Hij is niet langer de theaterman, niet de cabaretier, de zanger of de entertainer. In mei 2018 speelde hij zijn allerlaatste show. Hij is het podium afgestapt, het applaus is verklonken. De lichten in de zaal zijn uit.

Openhartige Paul van Vliet

Maar hij is terug als schrijver. Met ‘Brieven aan God en andere mensen’ verschijnt een andere, veel minder bekende Paul van Vliet. Een gedreven, maar ook kwetsbare, soms eenzame man. Iemand die leven en dood, armoede, liefde, vriendschap, God en de oorlog onder ogen ziet op een directe, geestige en toch altijd diepzinnige manier. Van Vliet schrijft openhartig, scherp soms, al is hij van nature mild en relativerend. Los van het schouwburgpubliek waarin hij zolang was ondergedompeld, laat hij zich in dit boek op een zeer persoonlijke manier kennen.

Inschrijven

De toegang is gratis. Voor aanmelding kan er een mail worden gestuurd naar communicatie@waandersindebroeren.nl

 

Gegevens

Datum:
17 november 2018
Tijd:
16:00 - 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Waanders in de Broeren
Achter de Broeren 1-3
Zwolle,
+ Google Maps
Back to top button