Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop landschap beleven

17 mei 2019-09:00 - 15:30

Hoe zorg je dat deelnemers enthousiast worden van jouw activiteit? Volg de ééndaagse workshop ‘Leren Beleven’ van Landschap Overijssel op vrijdag 17 mei. Na afloop van de workshop weet je mensen nog enthousiaster te maken over wat de natuur en het landschap allemaal te bieden heeft.

Voor wie in een bezoekerscentrum of in de natuur geregeld activiteiten begeleidt, weet hoe lastig het soms is om mensen net zo enthousiast te krijgen als jijzelf. Daarvoor is het belangrijk dat mensen het ervaren als een belevenis. Maar hoe laat je mensen jouw activiteit beleven? Hoe zorg je dat het een ervaring wordt die ze bij blijft?

Wat leer je?

Tijdens de leuke en leerzame workshop ‘Leren Beleven’ krijg je daarvoor diverse handvatten aangereikt. Na afloop herken je diverse leerstijlen, kun je deze toepassen in jouw eigen activiteit en kun je jouw passie nog beter overbrengen op je publiek. Ook leer je meer over de methode Flow Learning wat je helpt om mensen de natuur te laten ervaren en hun nieuwsgierigheid te prikkelen.

Voor wie?

De workshop is geschikt voor iedereen die in de natuur of in een bezoekerscentrum activiteiten uitvoert. Voor gidsen, mentoren en activiteitenbegeleiders van Landschap Overijssel is deze cursus gratis.

Informatie en aanmelden

De workshop Leren beleven is een ééndaagse cursus van 9.00 tot 15.30 uur. Locatie is landgoed De Horte in Dalfsen. De kosten bedragen voor natuurvrijwilligers € 40,- p.p., voor gidsen, mentoren en activiteitenbegeleiders van Landschap Overijssel is de cursus gratis. Ben je geen vrijwilliger bij een natuurorganisatie, maar wil je wel graag meedoen? Dan betaal je € 75,-. Dit is inclusief lunch en lesmateriaal.

Inschrijven

Gegevens

Datum:
17 mei 2019
Tijd:
09:00 - 15:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Landgoed de Horte
Poppenallee 39
Dalfsen, 7722 KW Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0529-401731
Bekijk de site van Locatie
Back to top button