Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wethouder Michiel van Willigen zoekt tafelgenoten voor huiskamerdiner

18 april 2018

Zwolle – Om inwoners van Zwolle en omgeving die enthousiast zijn over het verduurzamen van hun huis met elkaar in contact te brengen, organiseert Buurkracht op woensdag 18 april een huiskamerdiner in het Enexishuis. De eerste tafelgast is geen onbekende: Michiel van Willigen, wethouder duurzaamheid bij de gemeente Zwolle. Negen andere mensen met interesse in energie besparen en opwekken kunnen de wethouder vergezellen.

Samen energie besparen werkt

Buurkracht brengt mensen bij elkaar om samen energie te besparen. Inmiddels zijn ruim 265 buurten actief in Nederland, waarvan 40 buurten in Overijssel. In Overijssel besparen Buurkrachtbuurten samen al € 112.000,- per jaar op hun energierekeningen. Met het huiskamerdiner wil Buurkracht nog meer mensen in Overijssel op weg helpen. Het biedt een goede gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over hoe je samen met je buurtgenoten tot energiewinst kunt komen.

Mee-eten?

Het gezelschap van woensdag 18 april bestaat uit tien inwoners van Zwolle en omgeving die al actief zijn met energiebesparing of daar juist interesse in hebben. Zij worden ontvangen door Wethouder Michiel van Willigen. Er zijn nog enkele plekken voor het diner. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij buurtbegeleider Eline Liezen via eline@buurkracht.nl.

Gegevens

Datum:
18 april 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Enexishuis
Marsweg 5
Zwolle, Overijssel Nederland
+ Google Maps
Back to top button