Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wereld- en Nederlandse top bij Open huis THOR Zwolle

13 januari 2018-17:00 - 20:00

Zwolle – Zaterdag 13 januari a.s. opent THOR Zwolle rond 17.00uur aan de Marsweg 2 te Zwolle haar deuren van de nieuwe en Nederlands grootse trainingsunit t.b.v. Survivalrun en Obstaclerun. Ca 20 topatleten, waaronder diverse Wereld-, Europees- en Nederlands kampioenen verzorgen demonstraties waarna iedereen die wil het parcours kan bekijken of uitproberen want de toegang is gratis.

Diverse Thorianen hebben afgelopen maanden heel hard gewerkt aan de bouw van de nieuwe locatie t.b.v. trainingen op het gebied van Survivalrun, Obstacle Course Racing (OCR), Bootcamp-Obstaclerun (SurvivalFit) en Hardlopen. THOR probeert de leden vanaf 7 jaar en trainers de beste faciliteiten te bieden zodat de trainingen bij THOR iedere keer erg leuk blijven om fit te worden, te blijven of om zo goed mogelijk voor te bereiden op wedstrijden.

Steeds meer mensen beoefenen deze veelzijdige sport, al dan niet naast een andere sport, doordat het een speels en stoer karakter heeft en iedereen op maat wordt uitgedaagd en op een leuke manier steeds atletischer wordt. Het feit dat in Zwolle de grootste trainingsunit staat is slechts een gevolg en nooit een doel op zich geweest en waar altijd weer nieuwe ideeën voor aanpassingen zijn.

De oude locatie werd te bewerkelijk en de ledengroei groot wat twee hoofdredenen zijn om te verhuizen naar sportpark Marslanden. Naast de trainingen biedt THOR sinds vorig jaar ook een heuse Survivalrun/Obstaclerun genaamd THOR RUN die dit jaar ook weer plaats vindt op zondag 1 juli 2018 en weer veel spektakel belooft..

Om écht een indruk te krijgen van het parcours, de THOR filosofie en voorbeelden en tips van al die topatleten maakt een gratis bezoek aan het Open Huis meer de moeite waard. Oud olympisch kampioen Mark Huizinga opent rond 17.00u als voorzitter van de Survivalrun Bond Nederland samen met wethouder Rene de Heer de nieuwe locatie. Toegang is gratis

Gegevens

Datum:
13 januari 2018
Tijd:
17:00 - 20:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

THOR Zwolle
Marsweg 2
Zwolle, Overijssel 8013 PD Nederland
+ Google Maps
Back to top button