Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wat wens je voor Zwolle?

12 december 2017-20:30 - 22:30

Zwolle – Het nieuwe jaar staat voor de deur, tijd om te wensen! Wat wens jij voor Zwolle in het nieuwe jaar? Op 12 december om 20:30 uur in de Bovenfoyer van Café Foyé gaan we verbinden en samenwerken in de spontane stad. Jazz in Zwolle komt pitchen en we gaan verbinding leggen tussen het Zwolle Fonds en de stad. Ook het brugwachtershuisjes project komt bij ons terugkoppelen. Kom langs, denk en doe mee in de spontane stad!

Wat zou Zwolle nog aantrekkelijker, interessanter of leefbaarder maken? Dinsdag 12 december vindt bij Club Cele het laatste Stadscafé van dit jaar plaats. We gaan kijken wat we wensen voor Zwolle. Behalve wensen gaan we ook aan de slag met de wens van ‘Jazz in Zwolle’. Ze zijn een beweging die Jazz wil laten terugkomen in Zwolle en de verschillende Jazz evenementen in de schijnwerpers wilt zetten. Hoe ga je zoiets doen? Naast muzikale projecten strijken ook andere initiatieven voor de openbare ruimte bij het Stadscafé neer. Het brugwachtershuisjes project komt terugkoppelen over de vooruitgang van hun project.

Het doel van dit project was om de vijf brugwachtershuisjes in Zwolle weer een functie te geven en om te laten zien dat een bestemming een nieuwe functie kan krijgen in de stad. Hoe is dit gegaan? De initiatiefnemers komen het ons vertellen. Tot slot is het Zwolle Fonds aanwezig om in gesprek te gaan met aanwezigen. Waar is behoefte aan? En hoe kunnen zij daarin een rol spelen? Ze zoeken graag de verbinding met de stad, en dat doen zij ook op 12 december bij Club Cele! Het Stadscafé is een samenwerking van Club Cele met Stadsbeweging Overijssel & Stichting ZAP. Club Cele Stadscafé vindt plaats op dinsdag.

Gegevens

Datum:
12 december 2017
Tijd:
20:30 - 22:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

cafe foye
Back to top button