Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Warme Wintermarkt Isala Hartcentrum

28 november 2019-09:30 - 15:30

Op donderdag 28 november organiseert Isala Hartcentrum de jaarlijkse Warme Wintermarkt, een kraampjesmarkt met zelfgemaakte creaties door medewerkers van Isala.

Dit jaar zijn er kraampjes te bezoeken met onder andere brocante, sieraden, keramiek, home- en kerstaccessoires, hout, glastechnieken en (kinder)kleding. Ook kunnen bezoekers (tegen betaling) genieten van een hapje en/of een drankje.

Goede doel

Het goede doel dit jaar is De Muskathlon. Dit zijn sportieve uitdagingen in verschillende landen over de hele wereld. Met gesponsord geld worden kinderen geholpen die anders moeilijk toegang hebben tot onderwijs en goede zorg. Nanja Frankema, medewerker bij Isala, gaat volgend jaar juni een halve marathon lopen in Indonesië, waarmee ze minimaal tienduizend euro sponsorgeld hoopt mee te kunnen nemen. Een bijdrage uit de opbrengst van de Warme Wintermarkt is voor haar meer dan welkom.

Een groot deel van de bevolking in Indonesië gaat gebukt onder extreme armoede. Met deze Muskathlon wordt gestreden tegen de gevolgen hiervan onder de kinderen in Indonesië. In de projecten krijgen kinderen de kans zicht te ontwikkelen en op te groeien tot liefdevolle, zelfstandige jongeren.

Iedereen

De Warme Wintermarkt is voor iedereen, van medewerkers van Isala tot patiënten en andere bezoekers. De markt vindt plaats op donderdag 28 november 2019, van 10.30 tot 16.30 uur op locatie Isala Zwolle, 1e verdieping boven de Centrale hal.

Gegevens

Datum:
28 november 2019
Tijd:
09:30 - 15:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Isala ziekenhuis
Dokter van Heesweg 2
Zwolle, Nederland Nederland
+ Google Maps
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button
Close