Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vechtdaldag

27 september 2019-12:45 - 17:00

Gratis
Maatgravenweg/Zuidelijke Vechtdijk Zwolle/Dalfsen

Op vrijdag 27 september vindt de jaarlijkse Vechtdaldag plaats in Dalfsen, georganiseerd door de partners van Ruimte voor de Vecht. Het doel van de Vechtdaldag is om inwoners, ondernemers en andere betrokkenen op de hoogte te brengen van de vele projecten die worden geïnitieerd rondom de rivier de Vecht.

Dalfsen heeft zich de afgelopen jaren volop ontwikkeld en heeft steeds meer de verbinding gezocht met de Vecht. Daarmee is het dit jaar de perfecte uitvalsbasis voor de Vechtdaldag!
Tijdens de Vechtdaldag wordt ‘Het verhaal van Dalfsen’ op bijzondere wijze onthuld. Het verhaal symboliseert de verbinding tussen inwoners uit alle kernen van de gemeente Dalfsen en maakt onderdeel uit van het project DNA van Dalfsen. Een project dat de unieke geschiedenis van Dalfsen op de kaart zet.

Vervolgens is het tijd om zelf op pad te gaan. Vaar mee op de nieuwe Vechtzomp, vind sporen van de Vecht uit de ijstijd, ontdek de Vecht per kano of geniet op de fiets van het prachtige Vechtlandschap. Het programma van de Vechtdaldag 2019 is weer verrassend en gevarieerd!
Inwoners, ondernemers en andere betrokkenen bij het Vechtdal zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan de Vechtdaldag. De ontvangst van de Vechtdaldag is in het Gemeentehuis van Dalfsen om 12.45 uur. De middag wordt rond 17 uur weer afgesloten. Deelname is kosteloos, men kan zich aanmelden via www.aanmeldpagina.com.

Programma:

12.45 Ontvangst
13.15 Welkom door de dagvoorzitter: wethouder Jan Uitslag
13.20 Plenair programma
13.45 Start excursies, te voet, per fiets, boot of bus
16.00 Weer bijeen, korte wrap up
16.15 Afsluitende borrel met een hapje en drankje

Gegevens

Datum:
27 september 2019
Tijd:
12:45 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
,
Site:
https://aanmeldpagina.com/
Back to top button