Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uurtje Cultuurtje met Tip Jar

9 februari 2020-12:00

€12,50

Op zondag 9 februari presenteert Cultuurschip Thor een Uurtje Cultuurtje ‘Americana voor gevorderden’. Het (zuid)nederlandse trio Tip Jar brengt authentieke rootsmuziek van topklasse. Muziekblad OOR noemt Tip Jar op dit moment de beste americanaband van Nederland.

Tip Jar maakte onlangs hun vierde album Onward en krijgt opnieuw geweldige recensies. “Een optelsom van echte instrumenten, compacte songs uit het hart, pakkende melodieën en een oprechtheid waar je als muziekliefhebber gretig U tegen zegt”(OOR). Tip Jar neemt het publiek mee aan de hand van hun melodieuze ambachtelijke liedjes en de nodige anekdotes over plattelandswegen en achterafstraatjes. Een trio onvervalste liefhebbers dat in hun muzikale dadendrang altijd kiest voor de onverwachte zijpaden. Met Bart de Win: toetsen, gitaar, zang, Arianne Knegt: zang en Harry Hendriks: gitaar, banjo, ukelele, zang.

Het Uurtje Cultuurtje op zondag 9 februari met Tip Jar begint om 12 uur en nog eens om 15 uur. Inloop een half uur voor aanvang. Entree is € 12,50. Kaarten via de website www.cultuurschipthor.nl.

Gegevens

Datum:
9 februari 2020
Tijd:
12:00
Kosten:
€12,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Cultuurschip Thor ligt in de Thorbeckegracht.
Pletterstraat 24
zwolle, overijssel 8011 VG Nederland
+ Google Maps
Back to top button