Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tweede editie Zwolse MudRun

7 juli 2018

Zwolle – Na het succes van de eerste editie van de Hoge Laarse MudRun, gaan we dit jaar weer rennen door de modder. Onder de nieuwe naam: De Zwolse MudRun. SportService Zwolle organiseert samen met sportverenigingen deze uitdagende familie MudRun op zaterdag 7 juli. Een nieuwe naam, een nieuw jasje met een nieuwe ambitie.

De Zwolse MudRun 2018

SportService Zwolle heeft de handen ineen geslagen met de verenigingen Thor (Survival), ZRZV (Roei -en Zeilvereniging), AV PEC1910 (Atletiek), HC Zwolle (Hockey) en de Scouting Hopman Kippersgroep om dit sportieve modderfeest te realiseren. Het parcours gaat over, onder en door de verschillende hoeken en gaten van het sportpark Het Hoge Laar. De run start bij HC Zwolle, het Hoge Laar en volgt daarna de route in de omliggende omgeving van het sportpark het Hoge Laar. Onder anderen bij AV PEC1910, ZRZV, HKG, het Westerveldse bos en de mountainbike route waarna de run weer eindigt bij HC Zwolle.

Groot, groter, grootst

SportService Zwolle en de eerder genoemde Zwolse sportverenigingen zien een grote toekomst voor de Zwolse MudRun. Ze hebben de ambitie om samen met diverse (sport) partners dit modderfeest ieder jaar te laten groeien. Het evenement, maar ook de sporten die zichtbaar zijn door dit evenement door samenwerking met de (sport)verenigingen. Projectleider Dorien Vogel: “Ieder jaar willen we meer aanmeldingen dan het jaar ervoor. Elke Zwollenaar moet bekend zijn met de Zwolse MudRun! En zijn/haar buurman, kennis, collega of familielid stimuleren om mee te doen aan dit uitdagende modderfestijn. Als onze jas te krap komt ze zitten, zijn we goed op weg! Dat betekent dat Zwollenaren willen sporten en bewegen door middel van dit modderfeest. Dat is wat we willen!”

Doe mee op zaterdag 7 juli 2018

De Zwolse MudRun is voor jong en oud! Iedereen vanaf 6 jaar kan meedoen. Individueel of in teamverband (max. 6 personen). Dit jaar is het ook mogelijk om namens bedrijven/organisatie een team op te geven en in teamverband mee te doen. Meer informatie: http://www.zwolsemudrun.nl

Kids MudRun: 1,5 km (6-10 jaar)
Family MudRun: 4 km (10 jaar en ouder)
Master MudRun: 5 km (16 jaar en ouder)
Bedrijven/teams: 5 km

Gegevens

Datum:
7 juli 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

SportService Zwolle
Telefoon:
038 - 423 66 86
E-mail:
info@sportservicezwolle.nl
Bekijk de site van Organisator
Back to top button