Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘Tour de Frans’ op 3 februari in de Spiegel

3 februari 2018-20:30 - 23:30

Zwolle – Sinds 1996 staat Frans Bauer in de Nederlandse en Belgische theaters. Na tien succesvolle edities van Live in Concert, diverse reprises en uitverkochte zalen keert de Brabantse volkszanger vanaf vrijdag 2 januari 2018 terug naar het theater.

“Ik verheug me er enorm op om weer het land in te gaan. De afgelopen maanden was ik vooral in de feesttenten en op festivals te zien, maar vanaf begin 2018 keer ik weer terug naar de intimiteit van het theater. Het is fijn om zo dicht bij de fans te kunnen staan, ze een avond te laten genieten en met ze te kunnen praten.”, aldus Frans. Op het YouTube kanaal van Frans waren de afgelopen weken diverse vlogs te zien, waarbij Frans alvast het land intrekt en een zevental steden en plaatsen bezoekt waar hij de komende maanden op zal treden. “Ik ben al op zoveel plekken in Nederland geweest, maar zie eigenlijk nooit meer dan het theater, de bühne en de kleedkamer. Het leek me daarom leek om deze plekken eens wat beter te leren kennen.” Zo heeft hij bijvoorbeeld het centrum van Utrecht middels een beklimming van de Domtoren en een rondvaart door ‘het Venetië van Nederland’ verkend.

Een avond met Frans Bauer is inmiddels, na meer dan 1.000 succesvolle theatervoorstellingen, méér dan een aaneenschakeling van zijn enorme repertoire aan hits. De ongekend populaire moderne troubadour vermaakt het publiek op een manier zoals alleen hij dat kan. De feestelijke liedjes worden afgewisseld met zijn ondeugende humor, die in een populaire cabaretvoorstelling niet zou misstaan. Strijk neer in het rode pluche en laat u meeslepen in een avond ongedwongen vermaak van Nederlandse bodem. Op veler verzoek terug in het theater: “Frans Bauer – Tour de Frans”. Een fonkelnieuwe avondvullende live voorstelling, onder begeleiding van toporkest de Holland Showband en de beeldschone dames van The Dance Company.

Kaartverkoop via de Nationale Theaterkassa 0900-9203 (45 cpm) of via één van de theaters.
Voor meer informatie en de complete speellijst kunt u kijken op www.fransbauer.nl of www.ntk.nl

Gegevens

Datum:
3 februari 2018
Tijd:
20:30 - 23:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Back to top button