Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Thomas a Kempis College houdt virtueel Open Huis

13 januari-16:00 - 20:00

Zwolle – Toekomstige brugklassers en hun ouders zijn woensdag 13 januari welkom bij het virtuele Open Huis van het Thomas a Kempis College, een brede scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo en vmbo-tl.

Virtueel Open Huis

Via de website thomasakempis.nl is een virtuele tour te volgen door de school met allerlei interactieve elementen. Docenten staan klaar om via de Livechat vragen te beantwoorden.

Het Thomas a Kempis College staat bekend als de sportieve school. Wie dat wil, kan er veel sporten. Maar dat is niet wat de school bijzonder maakt. Op deze school leren de scholieren op een sportieve manier met elkaar omgaan, rekening houden met elkaar, samen werken aan een doel, omgaan met winnen en verliezen en genieten van een mooi resultaat. Er is veel ruimte om te ontdekken wat de leerlingen leuk vinden en waar ze goed in zijn. Zo kunnen ze in de onderbouw vier uur per week besteden aan een class naar keuze: Art, Business, Science en Sports & Health. Wie meer uitdaging nodig heeft, kan deelnemen aan het Anglia-programma (Engels op een hoger niveau). Ook is het mogelijk vakken op een hoger niveau te volgen en met een examen af te ronden.

Gegevens

Datum:
13 januari
Tijd:
16:00 - 20:00
Evenement Categorie:
Back to top button