Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theatersportvoorstelling PeperDus

27 september 2019-20:00 - 22:00

De Zwolse theatersportgroep PeperDus bestaat uit 15 impro-liefhebbers die elkaar elke week verrassen met spelvormen en improvisatiegames.

Op vrijdag 27 september om 20.15 uur komen ze zichzelf tegen. Geen uit-team deze keer, maar een wedstrijd tegen elkaar. Bij theatersport dagen teams elkaar uit en spelen zij afwisselend korte scènes. De muzikale begeleiding is in handen van Marq van Mazijk. Het theaterspektakel vindt plaats in wijkcentrum De Enk, Enkstraat 67 in Assendorp, Zwolle.

Theatersport is improvisatie. Het publiek denkt mee over locaties, personages en dilemma’s. Wie nog nooit bij een voorstelling is geweest, kent vast de tv-programma’s De Lama’s en De Grote Improvisatieshow wel. Vergelijkbare hilarische en ontroerend scènes zijn dus ook gewoon live in Zwolle te zien.

De toegang is gratis, na afloop wordt er met de pet rondgegaan en kunnen mensen betalen wat ze het waard vinden. Wel graag vooraf reserveren: reserveren@peperdus.nl of via het reserveringsformulier op www.peperdus.nl. Zaal en bar zijn open om 19.45 uur.

Gegevens

Datum:
27 september 2019
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
www.peperdus.nl

Locatie

De Enk
Enkstraat 67
Zwolle, Overijssel 8012 VA Nederland
+ Google Maps
Site:
https://deenkassendorp.nl/
Back to top button