Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theaterfirma LINEA REKTA speelt eerste voorstelling ‘My Generation’

25 oktober 2019-08:00 - 17:00

€12,50

Zwolle – Eind oktober 2019 wordt er bruut gefeest in de theaterzaal op de Grote Voort in Zwolle. 22 jonge mensen, gutsend in het zweet, kolkend van emotie, zwemmend in liters bier gaan het anders doen. Hoe? Dat zie je tijdens de beeldende muziektheater-voorstelling ‘My Generation’. Een voorstelling die gaat over de nieuwe wereldorde die Generatie Z waar gaat maken.

My Generation is de eerste voorstelling van de gelijknamige voorstellingsserie My Generation, een initiatief dat door Theaterfirma LINEA REKTA is opgezet. Jordi Kwakkel, artistiek leider van de firma: “Het is de nieuwe generatie die ervoor zal zorgen dat de wereld verandert en nimmer stagneert. Zij moeten zich collectief kunnen uitspreken en kunnen vormen tot authentieke denkers. Daar moeten we als maatschappij in investeren, hetgeen maakt dat de serie My Generation een vast onderdeel is in ons programma.”

Het thema van de voorstellingen van My Generation sluit aan bij dat wat speelt bij jonge mensen. Zo gaat deze voorstelling over het hebben van idealen en de drive om de wereld te veranderen. “Een levensfase die voor iedere generatie herkenbaar is: of je nu Babyboomer bent, van de Patatgeneratie of Generatie Z. Iedere generatie kent tussen het 10e en 25e levensjaar een vormende periode waarin de dromen grootst en idealen utopisch zijn.”, aldus Kwakkel.

De voorstelling is te zien op 25, 26 en 27 oktober en op 1, 2 en 3 november 2019. Kaarten zijn € 12,50 per persoon en te koop via www.linea-rekta.nl

Gegevens

Datum:
25 oktober 2019
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
€12,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

de grote voort
zwolle, overijssel Nederland + Google Maps
Back to top button