Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theatercollege: Op missie met Ruud Koornstra

8 mei 2018-20:00 - 23:30

Zwolle – Een energieneutrale stad, hoe doe je dat? Vraag het aan de eerste Nationaal Energiecommissaris Ruud Koornstra en hij weet het antwoord. Ruud Koornstra is de frontman in de ontwikkeling naar een energiepositief Nederland. Alleen afspraken maken over doelstellingen vindt hij niet genoeg. “Nederland moet een wereldwijde koploper zijn als het gaat over de energietransitie,” stelt hij. Ga met Ruud in gesprek bij Club Cele op 8 mei om 20:00 in Odeon.

Kortom: tijd om de boel eens goed op te schudden met een flinke dosis energie. Tijdens dit Theatercollege hoor je alles wat je nog niet wist op gebied van klimaatneutraliteit. Bovendien is verduurzamen sociaal verantwoord én financieel heel haalbaar volgens Ruud Koornstra. Geen excuus meer dus. Tijd om de stap te zetten naar een energieneutrale, fossielvrije omgeving door middel van duurzaam ondernemerschap. Wij zijn er klaar voor, Zwolle ook? Ga mee met Club Cele & Ruud Koornstra op missie!

Tijdens deze Meet Up worden we niet alleen geïnspireerd, er vindt ook een interactief nagesprek plaats waar we samen met Ruud en de aanwezigen op zoek gaan hoe we nu energieneutraal kunnen worden in regio Zwolle en wie wat moet gaan doen. Stel vragen aan Ruud, ga in gesprek met het publiek en ga aan de slag.

Club Cele Theatercollege ‘Op Missie met Ruud Koornstra’ vindt plaats op dinsdag 8 mei om 20.00 uur in Schouwburg Odeon, Blijmarkt 25.

Club Cele is een dynamisch platform voor culturele verdieping en publieke programma’s met een maatschappelijke context. Met een programmering van debat tot theatercollege en van politiek café tot VPRO Tegenlicht Meet-up kunnen inwoners van de brede regio Zwolle er wekelijks terecht voor de nodige dosis kennis, verdieping en inspiratie. Club Cele inspireert de stad en is een vertrekpunt om te komen van denken naar doen.

Gegevens

Datum:
8 mei 2018
Tijd:
20:00 - 23:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Back to top button